Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seriál je úplně boží. Díky za hádanky a krásné Vánoce všem :)
V životě by mě nenapadlo, že zpravujete i tuhle názvovou šílenost;D
A hotovo... Seriálové rébusy sú vyriešené. Keby niekto potreboval poradiť, rada posuniem indíciu... :) Ďakujem za skvelé odvedenú prácu a teším sa na článok o rébusoch. Šťastné a veselé Vianoce. :)
Sice nechápu,jak jsem na to přišla,ale tak dlouho jsem na to koukala až mi to naskočilo. :D Letos,to opravdu uteklo,děkuju všem,co se podíleli na hádankách a taky svým nápovědám,co ochotně radili,když jsem je požádala. Přeji všem krásné svátky a těším se na příští rok! :)
Tesa. napsal(a):
Práve som si uvedomila, že toto bola posledná hádanka tohto roku. Ďakujem za to, vždy sa na ne teším, opäť krásne vymyslené. Inšpirovali ste ma, aby som na Instagrame, ktorý spravujem tiež tento rok robila hádanky spojené s Vianocami a cudzími jazykmi. Nie je to ľahké, mať prichystané hádanky na každý jeden deň do Vianoc. Super práca - myslím, že nie som sama, čo môže povedať obrovské ďakujeme! :)
Taktiež želám všetkým pekné sviatky!
Zítra je ještě film. A taky masterpiece.
seriál mám, nádhera! Krásné zpracování hádanky.
Ale co je to za film, jejda - vůbec netuším.
Ahoj, můžu někoho poprosit o naťuknutí u 3. , 9. - 11. , 15. , 17. , 20. , 22. ? Už mi z nich asi vytekly mozkové závity. :D Děkuju :)
Ještě, že tam je ta žížala, jinak bych to nedala... Jsem zvědavá na řešení luštění :D
Dneska úžasné, na první pokus, ale vážně nevím jak, asi v té hlavě něco bude :D
Tak ani film neodolal a já jdu do hajan, někdo ty brambory oloupat bude muset :D