Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Může mi prosím někdo poradit, co mám v tom robotu a slunci vidět? Ať to zkoušim skloubit jak chci, tak mi z toho žádný film nevychází. Je tu vůbec někdo ochotný radit? :D
Edit: Tak mám, ale člověk, co nesleduje seriál, tak nemá šanci na film přijít. Dneska mě vývojáři poprvý za dlouhý léta hádání spíš naštvali.
Seriál je výborný, ten se fakt povedl. Teď jdu ještě potrápit mozek s filmem,to mám teda pocit, že nic nevykoumám.
Jinak letos jsem si psala asi jen o 2 nebo tři nápovědy, takže za mě super 👍. Díky moc a přeju klidné svátky 🍀🥂.
Edit: tak mám i film, ale bez nápovědy tady ve fóru bych na to asi nedošla...
Vůbec jsem nevěděl a řekl jsem si, že nad tím budu přemýšlet později a pak to najednou všechno do sebe zapadlo. Díky za super hádanky a všem přeju veselé Vánoce.
Posledné poriadne retro, ale vďaka tomu ezpz 😀
Tak seriál si mi podařilo vyřešit celkem rychle i když je pravda že zřejmě díky žížale. Ale na film už zírám přes hodinu a nejsem schopen nic vyplodit. Nevím čeho se chytit... taky vidím slunce a robota. Nakopne mě někdo, prosím pěkně?
Tak mám radost, že letos jsem se snažila opravdu sama a nakopnutí jsem potřebovala malinko. Moc děkuji za hádanky, kdo vymýšlí a kreslí je to super.
A tak Vám přeji, aby ty letošní vánoční dny byly plné pohody, klidu a krásných setkání a do nového roku 2023 zdraví, štěstí, že stresovat se kvůli maličkostem je nesmysl, trávit čas se svými nebližšími je nejvíc a užívat si každý den, co to jde...
Prosim o radu k dnesnimu filmu, dekuji :)
Díky za další super rok s advent hádankami, už je to pro mě jedna z novodobých Vánočních tradic. Hezké svátky všem, užívejte si pohodu a šťastný Nový rok.
dnes to bola malina.
Seriál nádherně vymyšlený. Film se mi bohužel nedaří rozluštit.. Poradí někdo, prosím?
Edit: Už mám, děkuji. Seriál s tímhle robotem bohužel neznám, takže bez nápovědy bych se nepohnula :( Zkoušela jsem si vybavit všechny roboty ze SW seriálů, ale nic mi tam nezapadalo, teď už vím proč.