Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
fotfirak napsal(a):
Hmmm... možná se v tom jen moc rýpu, ale vysvětlil by mi někdo u dnešního seriálu, proč jsou tam ty znaky 2x? Nějak nechápu smysl z hlediska hádanky. (protože potom nesedí gró hádanek "popiš co vidíš") Díky
Protože to je odvozené z jazyků založených na Céčku. Což bylo zvoleno proto, že na stránce s logikou tam mají právě příklady v C.
Tak dnes jsem marná, tuším, co vidím za znaky, ale nedokážu z toho nic složit. Pomůže nějaká dobrá duše?
Tak a taky mám konečně hotovo. Ale pro mě jako anti-technologa IT Španělská vesnice. :D Ty dvě čárky mi nešly do hlavy, ale nakonec strýček google pomohl :D Pěkně mi den co den vaříte mozek. :D Jen tak dál, těším se, s čím zase přijdete. :)
Prosím, prosím nějakou hodnou duši o radu, dneska se vážně nechytám. Strýček google mi sice pomohl vyhledat ty znaky ale netuším jak to dát dohromady :( Děkuji moc :)
Edit: Moc děkuji za nápovědu Deaneira.
Zbytečně jsem v tom hledala složitosti :)
Dneska mi to dalo zabrat. Ale mam to 🙂
Poradite prosim s dnesnim serialem :)
Mohla bych poprosit o radu k dnešní hádance? Ať přemýšlim jak chci, nic mě nenapadá
Díky Fruikově nápovědě jsem na to přišla. Chodila jsem kolem toho názvu i předtím, ale s tím, že jsem o tom seriálu nikdy neslyšela, tak jsem si říkala, že je blbost, aby takový seriál vůbec existoval. :D
A filmová na druhý pokus, i když ten první jsem jen tak střelila, aniž bych o tom přemýšlela.
Film hneď ale seriál potrápil...