Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2022

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

iPatt
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 12. 2022 / 10:26:06 (před 2 roky)
off

Co se tyce mne, ja na ferovku u toho filmu toho robota proste vzala a hodila do google images. Bez toho bych to taky nemela, ten serial jsem nikdy nesledovala, ale google nezklamal. Je to krasne vymyslene, jen hodne specificke. :)

“Why are all these people here? There are too many people on this earth. We need a new plague.”
Janife
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
23. 12. 2022 / 10:33:04 (před 2 roky)
off

tak jsem si myslela ze aspoň seriálové budu mít všechny ale se včerejškem si už vážně nevim rady 😒. Nakopl by mě někdo prosím 🙏

a pokud by se našla nějaká dobrá duše a pomohla mi rovněž s filmy 8., 14., 15., 20. a 23.

Syrestesia
Uživatel od první verze | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
23. 12. 2022 / 10:37:13 (před 2 roky)
off
iPatt napsal(a):

Co se tyce mne, ja na ferovku u toho filmu toho robota proste vzala a hodila do google images. Bez toho bych to taky nemela, ten serial jsem nikdy nesledovala, ale google nezklamal. Je to krasne vymyslene, jen hodne specificke. :)

Díky moc, zachránila jsi mou příčetnost. Já si nejdřív myslela, že to je solnička, až z fóra jsem pochopila, že je to nějaký robot. :-)
Za dnešek se na tvůrce trochu zlobím, protože ti, co seriál vůbec neznají, jsou znevýhodněni a to není fér. Ale jinak bylo adventní hádání jako vždy příjemným zpestřením předvánočního chaosu a díky za něj. :)

Editováno: 2x | Naposledy: 23. 12. 2022 / 10:59:20
Nea
Redaktor | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
23. 12. 2022 / 10:38:43 (před 2 roky)
on
iPatt napsal(a):

Přesně, já si zas pomohla "uložením" obrázku a podle názvu obrázku mi strýček Google řekl, jak se jmenuje ona postava. Jinak bych byla úplně v lese...

Lucka Lucinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 12. 2022 / 10:50:52 (před 2 roky)
off

Tak dneska mě vůbec nic nenapadá. Najde se hodná duše co lehce nakopne k dnešní hádance ?
moc díky

Edit. tak nakonec bez nápovědy jen musela zapracovat moje geniální sestra :D

Lucka
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2022 / 12:27:04
sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
23. 12. 2022 / 11:14:38 (před 2 roky)
off
iPatt napsal(a):

Tak díky tomuto mám film, jdu bádat nad žížalou

"Vím, že nic nevím."
iPatt
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 12. 2022 / 11:57:00 (před 2 roky)
off
Syrestesia napsal(a):

Díky moc, zachránila jsi mou příčetnost. Já si nejdřív myslela, že to je solnička, až z fóra jsem pochopila, že je to nějaký robot. :-)
Za dnešek se na tvůrce trochu zlobím, protože ti, co seriál vůbec neznají, jsou znevýhodněni a to není fér. Ale jinak bylo adventní hádání jako vždy příjemným zpestřením předvánočního chaosu a díky za něj. :)

Tak tak, ja sla taky s robotem, ale nedavalo mi to smysl. :) Az jsem se naprdnula a rekla si, sakra, ja fakt nevim, co to je, jdu na google. A hele, uz dobre. :D Jinak bych se pekne durdila. :)

“Why are all these people here? There are too many people on this earth. We need a new plague.”
bettyragy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
23. 12. 2022 / 12:08:42 (před 2 roky)
off

poradí někdo s filmem prosím
tak nakonec jsem si postavičku také vygooglila, a ujištění pomohlo, mám

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 12. 2022 / 12:33:33
Romi
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
23. 12. 2022 / 12:10:06 (před 2 roky)
off

Dnešnej som sa obávala, ale napokon úplne v pohode! Super vymyslené :)

Pinkertýnka
Běžný uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
23. 12. 2022 / 12:35:25 (před 2 roky)
off

Tak film už mám taky. Já tam pořád automaticky cpala robota ze slavné filmové sci-fi série a pak jsem se podívala pořádně a došlo mi, že je to ne-robot ze slavného sci-fi seriálu.