Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Vzdávám to. Letos jste mě dostali a potřebuju poradit s dnešním seriálem. Na oplátku můžu poradit s ostatními dny.
Díky 😁
Netrknul by mě někdo maličko ke 4. a 19. filmu?
U toho 4. spíš nevím, co s první částí než s druhou (možná jsem se myšlenkově moc zasekla jedním směrem a hledám v tom složitosti), u toho 19. mi sice ta první věc něco hodně asociuje, ale netuším, co dělat s tím sudem.
Dá mi prosím někdo hint na 9. a 10. seriálové okénko? :)
Zdravím,
tak jsem uvízl u jedné filmové a jedné seriálové hádanky. Přitom obě vypadají na klasické "popiš, co vidíš", ale zřejmě nevidím správnou věc, nebo ji nevidím ve správném jazyce. Jedná se o seriálovou hádanku číslo 17 (stovky) a filmovou číslo pět (stanovou).
Pokud by někdo mohl napovědět, budu vážně rád!
Aktualizováno: Díky, už to mám!
Tak hurá už mám i film. Bez fóra a strýčka google bych nezjistila co je to za robota. Děkuji ještě jednou moc tvůrcům za zpříjemnění adventu a všem nám přeji klidné svátky :)
Snes serial docvakol až po 12hodinovej šichte v praci 😀 dikičko za sprijemnenie adventu, tešim sa o rok ☺️
Muzu prosim poprosit o napovedu k 23 okenku. Jsem v koncich. Muzu poradit se zbytkem. :-)
Dekuji dopredu
Poradí mi niekto s dnešnou poslednou? Super tento rok, vyše polovica potrápila. Ale veľká vďaka tvorcom
pekné sviatky prajem
Mohu poprosit o nápovědu na filmové 14 a 15.... Moc prosím :)
Prosím o nápovědu ke včerejší a dnešní hádance, předem děkuji :)