Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím, poradí mi prosím někdo se včerejší hádankou?
EDIT: Díky nápovědě mám, děkuji :)
Dneska to bylo teda superkombo :-D Děkuji Fruikovi za tuhle každoroční tradici a zároveň prosím o nakopnutí k 8. a 9. hádance. Ostatní mám na první dobrou, ale tady mi to pořád nedocvakáva.
Díky a pěkné Vánoce.
Poradil by mi prosím někdo na dnešní film, nějak se nechytám
Konečně po deseti hodinách mám i seriál, ale jenom díky fóru, děkuji moc tvůrcům za zpříjemnění adventu a krásné vánoční svátky všem
Mohla by som poprosiť o napovedou k 15 a 22. Nejako som sa zasekla a neviem sa pohnúť. Ďakujem
Zdravím, dnes poslední den a já jsem totálně vymaštěná. Poradil by mi někdo s dnešním seriálem a filmem?
Edit: už mi chybí jen film, ale prostě robot je nějak mimi mou mozkovou kapacitu :D
Ahojte, poprosil by som radu k okienkam 3, 11, 13, 15. Ďakujem :)
Zdravím, moc prosím o nápovědu k dnešní seriálové hádance, předem moc díky.
ahojte, prosím, napovie mi niekto k 13 hádanke? Už som naozaj zúfalá..
Hezký večer,
já letos vůbec nestíhám, takže jsem kalendář nechala na poslední chvíli a ve výsledku toho moc nevím a čas na pořádné zamyšlení se krátí. Vím, že je to velká žádost, ale byl by někdo ochotný poradit mi k hadánkám 4, 5, 6, 7, 13, 15, 17, 20 a 23? Ano, je to skoro polovina kalendáře a vážně se za to stydím. Letos jsem to opravdu moc nevychytala.
Edit: Vše uhodnuto, děkuji za pomoc!