Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak jo, dnešek díky fóru mám, ale už vážně nevím jak se mám dívat na film z 19. Může prosím někdo poradit?
Seriály letos pro mě super lehké, ale filmový kalendář výjimečně hodně potrápil :D děkuji tvůrcům za tradiční, každoroční zkrácení čekání na Ježíška a budu se těšit zase za rok :)
Tak dneska po chvilce koukání a rozepsání co vlastně na obrázku vidím jsem ten seriál dal :) moc díky opět za skvělé zpestření a za super hádanky. :) všem přeji co nejkrásnější prožití svátků, klid a pohodu. :)
Mohl bych poprosit o radu k seriálům 8. a 9.12 ? Fakt to letos nedám :)
Ahoj, poprosila by som pomoc s filmovými hádankami č. 4 (eurá?), 5 (muž v stane?), 6 (N z bodov), 8(meny), 11 (cesta domov) a 16 (kôň a kosť). Neviem si to nejako pospájať.
edit: Vďaka za pomoc! Pár rozdielov medzi slovenčinou a češtinou a "problém" je na svete =)
Tak tedy vůbec nevadí, pokud někdo na seriál nikdy nekoukal. Je to tak krásně poskládané. Za tuhle hádanku by tvůrce měl dostat metál. Fakt se mi moc líbila. Co se týká filmu tak jsem byla úplně mimo. Roboti mi fakt nic neříkají. Ale někdo tady psal hodit to do Googlu, a tak jsem si to vyfotila a hodila do Googlu. Po celém dni přemýšlení nic a tohle pomohlo. Jak jsem našla název robota, tak už to bylo v pohodě.
Vždycky se na ten adventní kalendář tak těším a vždycky to hrozně uteče. Děkujeme moc za krásné hádanky. :-)
vedel by ma niekto nakopnúť s filmovými hádankami prosím? Nestíhala som a nechala som to na dnes..
2, 4, 5, 6, 8, 11, 12, 14, 15, 16, 18, 19, 23
Tľapkám sa po chrbte, 23 pokusov. Go me!
Ja som potrebovala rovných 50 pokusov na rébusy... :) Šťastné a veselé Vianoce. :)
23 pokusů, ale filmová teda je asi zapeklitější dnes. :) Jdu přemýšlet. Krásné svátky!
Edit: aha, tak jsem na to přišla úplnou náhodou. A potom mi došlo, co to je. Boží! Díky.
Tak naštěstí film je taky hotový za dnešní den. Film jsem viděla a moc mě nenadchnul ale pomohl mi vyluštit úplně poslední hádanku v tomto roce. Jinak 27 pokusu na seriály. Vím, že ty 4 navíc padli na jeden a ten samý seriál. Takže to není zas taková bída. Krásné Vánoce všem