Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak krásných 23 pokusu , úžasné zpříjemnění adventu. Velké díky tvůrcům, že si s tím dávají tu práci jste úžasní. Všem krásné svátky.
No pár pokusů mi to dalo, než mi film zasvítil zeleně :D Ale hodně mi teda pomohl vyhledávač. Děkuju za zpříjemnění prosince, s hádankama to neuvěřitelně uteklo a máme tu zase Štědrý den :D Zase za rok se budu těšit na novou várku hádanek :) A taky děkuju všem, co mi poradili, když jsem už nevěděla kudy kam :)
Děkuji tvůrcům za zpestření adventu a přeji všech krásné a pohodové Vánoce🎄
Ahoj, tak uz naposled.
Pomohl by mi prosim nekdo se serialem 22., filmy 19.,23. a 24.?
Dekuji predem
Díky všem, co se na kalendáři podílejí, mám pocit, že bez něj by už nebyl tak pěkný qdvent, jak si člověk už zvykl se na něj těšit. :D Krásné Vánoce! :)
Tak film na druhý pokus, seriál mi ale dnes vůbec nejde :D
Děkuji tvůrcům, jako vždy super, letos jsem dal oba kalendáře bez přímé nápovědy (jednou jsem se zeptal, ale hned na to mi to došlo).
U seriálu 24 pokusů, u filmu bude tak 28, takže za mě spokojenost.
Všem přeji však víte, bla bla bla a ten zbytek taky :D
Ďakujem tvorcom, za ďalšie spestrenie adventu. Asi prvýkrát sa mi podarilo všetky seriálové dať na prvý pokus. Film bude horší
Potěšujících 25.
Děkuju Fruikovi a Biskinovi za opět krásné hádání a všem, kdo tvoří tenhle super web, přeju požehnané Vánoce.
Moc dekuji vsem za zprijemneni adventniho casu. Vsem preji krasne svatky.