Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Také chci poděkovat tvůrcům za skvělé hádanky 😊 byl to další krásný advent.
Jen ještě poprosím nějakou hodnou duši o nakopnutí k dnešnímu filmu 🙏 Netuším co je to za znak 🙈
Dakujem tvorcom za tohtoročny adventní kalendar.Dakujem kazdemu kto mi poslal napovedy.
Adventní kalendář se opět skvěle povedl, moc děkuji všem tvůrcům.
Ten znak u dnešního filmu je opravdu záludný. Napadla mě řecká abeceda, ale nejsem si tím moc jistá. Protože mě k tomu písmenu teda žádný film nenapadá 😀
Bylo to moc prima, děkuji za krásné zpestření předvánočního času! Těší mě, že se rok od roku zlepšuji a nápovědu jsem teď skoro nepotřebovala - a zadávala jsem seriály, až když jsem si byla jistá, takže se podařilo krásných 23 pokusů :)
Jediné, co mě nemůže pořád dojít, je dnenší film. Co je znak na obrázku snad vím, ale co s ním mám dělat dál už ne :) Kdyby někdo našel čas maličko napovědět, budu ráda.
Krásné svátky všem.
EDIT: mám :)
Tento rok 31.pokusov,som spokojná. Ďakujem krásne za všetky hádanky a krásne Vianoce všetkým.
Myslela som, že dnes dajú nejaký ľahší film,ale tiež neviem prísť na to,čo to môže byť. Ak by mi niekto prosím poradil takto na Vianoce tak ho dnes určite navštívi Ježiško 😊 ďakujem
Nenakopl by mě prosím někdo na dnešní a včerejší film????
podadí někdo s filmem prosím
děkuji mám
tento rok som zatiaľ nepýtal nápovedu, ale dnes prosím o nakopnutie k filmu, neviem čo s tým
Přeji všem Veselé Vánoce a přidávám se s prosbou o nápovědu k dnešnímu filmu. Ten znak asi vím co je, ale co s tím dál nevím. Predem děkuji
Letos mi tipování šlo dobře, od minulých let jsem se výrazně zlepšila. Takže moc a moc děkuju všem, kdo hádanky vymýšlí, je to super zpestření adventu, po kterém se navíc nepřibírá.
A pokud by měl někdo nápovědu na film, budu za ni ráda. Prošla jsem řeckou abecedu, ale moc nevím, co dál s tím 🤷.
Edit: díky za pomoc, mám všechno 🙂.