Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Poslední okénko otevřeno. Děkuji všem, kdo se na přípravě adventního kalendáře podílejí. Je to každý rok krásné zpestření, na které se vždy velmi těším.
Letos velmi překvapivý výsledek, každá hádanka byla na první pokus. To se mi ještě nestalo. Vyplatilo se mi déle přemýšlet a se zadáváním hned nepospíchat, jako v minulých letech.
Tak taky poprosím o pomoc s filmem. Nějak to nemůžu dát dohromady a nechci s tím strávit celý den. 😊
Děkuji tvůrcům za zpestření adventního času.
Prosím o radu s dnešním filmem.
Děkuji
Přeji vám všem krásné a klidné vánoce
Tak s dnešním dnem už mi asi vypíná mozek :D
Mohl by mě někdo prosím nakopnout s dnešním filmem? Myslím, že vím, na co koukám, ale neumím to dát dohromady. Díky moc ;)
EDIT: Tak už hotovo a vyřešeno. Krásné Vánoce!
Také moc děkuji za krásně zpestření předvánočního shonu <3 u seriálů 23 pokusů a 1 nápověda :)
Ale u dnešního filmu také prosím o nápovědu, ať mám radost, že se to zelená :D díky!
Taky poprosím o nápovědu k dnešnímu filmu. Znak předpokládám, že vím, ale co s tím dál? :D
ahojte, prosím o radu k 13, naozaj si už neviem rady :D
Děkuji všem, kdo se podílel na kalendářích. Jako vždy se to povedlo.
Taky děkuji ostatním za rady.
Pěkné svátky všem :-)
Prosím o nápovedu k filmu. viem čo je znak, ale neviem to dať dokopy...
Prosim o radu k dnesnimu filmu, dekuji :)