Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Krásné Vánoce všem a především tvůrcům kalendáře, letos to opravdu zase stálo za to.
Současně s tím poprosím někoho o radu k 22., určitě je to primitivní, ale já už se motám dokola. Moc děkuji!
Tak prosím o nápovedu k dnešnému filmu, ďakujem.
Poprosim o dnešný film lebo sa zatiaľ neviem pohnúť 🙂
Letos poprvé poprosím dobrou duši o nápovědu. Nutně to potřebuji zakončit a ten film fakt netuším. Díky předem.
Edit: Díky moc, mám.
Tak s tým dnešným filmom neviem pohnúť. Nájde sa prosím niekto,kto by mi pomohol? Ten symbol som asi identifikovala, ale to je všetko.
Taky prosím o pomoc s dnešním filmem. Už mi asi mozek najel na sváteční vypnuto 😀
Edit: mám to, díky :)
Mohla by som aj ja poprosiť o nápovedu k filmu? Taký malý meninový darček, keby mi niekto dal. Taktiež poznám symbol, čo to je ale neviem to spojiť.
Moc děkuju tvůrcům za skvělé hádanky. Už si bez nich advent ani nedovedu po představit :) Krásné Vánoce všem :)
Tak konečně mi dnes zapálilo, film jsem vyluštila a může přijít Ježíšek. Děkuji moc za seriálový i filmový adventní kalendář. Přeji krásné Vánoce a těším se na příští rok.