Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
market.f napsal(a):
Zdravím všechny, letos to teda začíná brzy :D ale prosím o nakopnutí k dnešku.
Vidím tam dvakrát et a dvě čáry a nedává mí to vůbec smysl a nemyslím že do večera se to zlepší. :D:D
||
Se líp googlí.
Aldyska napsal(a):
Uf, tak som normálne rada, že mám takéhoto IT-čkára, ktorému to napadlo hneď ako som mu to poslala. Ani som mu k tomu nestihla nič napísať.
To je totiž sociální experiment, oslov svého ajťáka, aby nebyli tak odstrčení. :-D
Fruiko napsal(a):
||
Se líp googlí.
OK, tohle je naprosto skvěle vymyšleno. :D Klaním se díky za nakopnutí. :)Mimochodem, hanba mi že mi to nedocvaklo, při vyhledávání je využívám pořád :D
Menší nebo větší kopanec by prosím bodnul, děkuji
Dnešná hádanka sa mi nepáčila, lebo hoci ju mám, tak pre neznalcov IT bola bez cudzej pomoci neriešiteľná. Hádanky by mali byť stavané tak, aby ku nim nebolo podmienkou to googliť alebo čítať fórum. Bez nápovedy vo fóre by som ani nevedela, že treba googliť IT výraz alebo nedajbože ešte presnejšie IT jazyk.
Fruiko napsal(a):
||
Se líp googlí.
Tak díky tomuto to mám, díky Fruiko
Film byl hned
Zdravím, prosím o nápovědu k seriálu 2. a 3. Díky
Tak dnes, kdyby někdo nenapsal, že to souvisí s IT, tak bych na to asi nepřišla. Somozřejmě i s pomocí Googlu, abych věděla i význam těch znaků :D
Jinak film hned na první pohled.
sonkad napsal(a):
Dnešná hádanka sa mi nepáčila, lebo hoci ju mám, tak pre neznalcov IT bola bez cudzej pomoci neriešiteľná. Hádanky by mali byť stavané tak, aby ku nim nebolo podmienkou to googliť alebo čítať fórum. Bez nápovedy vo fóre by som ani nevedela, že treba googliť IT výraz alebo nedajbože ešte presnejšie IT jazyk.
Tak mohlo tam být , ale nevím jestli by to pomohlo.
Fruiko napsal(a):
To je totiž sociální experiment, oslov svého ajťáka, aby nebyli tak odstrčení. :-D
Ale ten môj nie je odstrčený. :-D Práveže častokrát len gúľa očami, keď chcem aby mi pomohol s hádankou. On totiž vôbec na takéto rébusy a hádanky nie je, čo mi teda vôbec nejde do hlavy. Asi je príliš silný aspergér :-D (chúďa malé). Asi je to preto, že všetko mu tak ľahko ide, tak to ani nie je preňho zábava.
Každopádne ja by som svoje baby nenechala sedět v koutě, pretože ho zbožňujem.