Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2022

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
3. 12. 2022 / 16:20:12 (před 102 týdny)
off
sonkad napsal(a):

Dnešná hádanka sa mi nepáčila, lebo hoci ju mám, tak pre neznalcov IT bola bez cudzej pomoci neriešiteľná. Hádanky by mali byť stavané tak, aby ku nim nebolo podmienkou to googliť alebo čítať fórum. Bez nápovedy vo fóre by som ani nevedela, že treba googliť IT výraz alebo nedajbože ešte presnejšie IT jazyk.

Ja som na to napríklad prišla aj bez znalosti IT,veď napokon znak & hádam pozná každý. Trochu ma zmiatol počet, ale keď som sa vyprdla na počet, tak som to dala aj bez pomoci IT znalca. Proste som si iba vyhľadala ten začiatok mezi seriálmi a ten, čo mi na to ako tak sedel som tam šupla a bolo to.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
janka.goc
Běžný uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
3. 12. 2022 / 16:26:43 (před 102 týdny)
off

Ahojte, tu sú indície na druhý a tretí obrázok.
2. Niečo napísané, vymeniť prvé písmeno a doplniť.
3. Červený znak prepísať slovom po anglicky, modré "paličky" si predstaviť ako niečo, čo sa často objavuje v slávnej filmovej ságe. To je indícia na "svet", v ktorom sa seriál odohráva.
Dúfam, že som pomohla. :)

yuriy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
3. 12. 2022 / 16:46:25 (před 102 týdny)
off
janulam11 napsal(a):

Díky, kroužila jsem okolo, ale až rytíři mě navedli správně.

Nz, najskôr som myslel, či nebudú zavádzajúci, keďže som nekonkretizoval, že sú z ďaleka 😅

The Order 1908
Zlatovlaska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
3. 12. 2022 / 17:01:35 (před 102 týdny)
off

Prosím pomůže mi někdo se včerejší hádankou?
Předem děkuji

Suinka92
Běžný uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
3. 12. 2022 / 17:29:52 (před 102 týdny)
off

Najde se letos dobrá duše, která mě nakopne k prvnímu dni? 2 a 3 mám, ale u prvního nevím jak začít 😅

Chosé
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
3. 12. 2022 / 17:31:51 (před 102 týdny)
off

Tak dnes easy. Hádanky v tomto jazyce mi přijdou jednodušší :D

iwi_kiwi
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
3. 12. 2022 / 17:42:00 (před 102 týdny)
off

Mám takový pocit, že dnešní hádanku dají na první dobrou jen ajťáci a programátoři. :D

Já jsem si muela trochu googlit, ačkoliv kdybych použila našeptávač s prvním slovem, které mi přišlo na mysl, asi bych to vylučovací metodou uhádla rychleji :D

M.Gamer
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
3. 12. 2022 / 17:47:03 (před 102 týdny)
off

Dneska mě lehce zneklidnilo to, že jsou ty znaky dvakrát. Jinak je to ale klasika, napiš co vidíš.🤷‍♀️😀

Žabička
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
3. 12. 2022 / 18:15:47 (před 102 týdny)
off

Dnes to tedy byla libovka. Díky nápovědám v diskuzi a strýčku googlu jsem to nějak vydedukovala, ale teda, ufff :D

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
3. 12. 2022 / 18:16:07 (před 102 týdny)
off

Tak dnešek mám, ale pořád to nechápu. Tohle se mi tedy moc nelíbilo. Myslím, že tohle by mi jako člověku, co nemá ani data v mobilu a jinou techniku, nikdy nedošlo.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky