Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dneska obě dvě na pohodičku, u seriálu stačí jen správně popsat složení písmenek :D
Dnes obě rychle, to mám radost 🙂.
Dnešní trochu potrápila, ale na druhý pokus to už mám. :D
Seriál hneď, film za pár minút, kým som to správne poskladala:)
Já si to normálně musím asi zapisovat, protože po uhádnutí tady přejdu na film a po uhádnutí (film je krásně udělaný, btw) už zase nevím seriál :D
Tak já začala až dneska se zpožděním proti jiným rokům... a asi na ty seriály málo koukám... žádné kouknu a vidím... letos mi to dá zabrat... na první dobrou jsem nedala ani jeden... takže odkládám mimo pracovní dobu :-D a asi pak půjdu pročítat vlákno od začátku :-D
Poprvé letos dnešní okénko na první dobrou, to je tím Mikulášem! :-) Jinak neporadil by někdo okénko z 1.12.? Koukám, koukám, ale nejsem schopná to vykoukat. Děkuji. :-)
Mad.Awe napsal(a):
Poprvé letos dnešní okénko na první dobrou, to je tím Mikulášem! :-) Jinak neporadil by někdo okénko z 1.12.? Koukám, koukám, ale nejsem schopná to vykoukat. Děkuji. :-)
Taky mě to potrápilo, zadal jsem název seriálu, ale zahlásilo to, že je to špatná odpověď. Jenže jsem člověk od přírody tvrdohlavý (a nic jiného tam nepasovalo) a zkusil jsem to tam zadat znovu. Napodruhé už to vyšlo. :) Někdy stačí to tam zadat dvakrát, možná nějaká neošetřená výjimka. ;)
Krásný den,
mohla bych poprosit o radu k seriálům z 2. a 3. ?
Děkujů :)
Ahoj,
může prosím někdo ve zprávě nakopnout s nápovědou ke druhému okénku?
EDIT: Tak díky za nápovědu. Hledal jsem v tom úplně něco jiného. :)