Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o pomoc s 2. seriálovou hádankou. Díky
Dobre stačilo tento rok prvý krát žiadam o dobrú dušu o nakopnutie lebo LOU mi nijak nesedí do ničoho a po 3 pokusoch čo mi sedelo už ma nič nenapadá to to je taký Brain Freeze a neviem sa pohnúť a štve ma to Prosíiím :-)
Edit 20:30 :- Už to mám za pomoci dobrej duši.
Dnes som prvý krát po dlhej dobe skoro zabudol na okienko 🙈🙈🙈
Ale aspoň, že bolo take ľahučké, že ani rozmýšľať netrebalo a prišlo to automaticky 😃
Ahoj, můžete mě prosím někdo nakopnout s dnešní filmovou hádankou? Třeba jestli se hádá v češtině či angličině...
Edit: děkuji za radu ☺️
Prosím nějakou hodnou duši o nápovědu ke 3. okénku, protože klasické "popiš co vidíš (&& ||)" mi nefunguje... Jsem k uzoufání marná, nechci ani vidět počet pokusů :-D
Edit 18:27: vyřešeno.
teri_ napsal(a):
Prosím nějakou hodnou duši o nápovědu ke 3. okénku, protože klasické "popiš co vidíš (&& ||)" mi nefunguje... Jsem k uzoufání marná, nechci ani vidět počet pokusů :-D
Zadal bych druhou část do Google.
Fruiko napsal(a):
Zadal bych druhou část do Google.
Google jsem už dávno zkoušela. Každou část zvlášť, obě dohromady. Nic. Prostě nic. True a false. And a vertical bar/verbar/pipe, logical OR operator. Zmínky tady ve fóru o rytířích. Zkouším klíčová slova projet tady přes vyhledávač. Prostě nic. Nevidím to tam. Možná se jen motám okolo. Fakt už nevím. Dneska v půl druhé ráno otevřu nové okénko, kouknu a vidím, hezký první pokus. Ale třetí okénko mě pořád trápí :D
teri_ napsal(a):
Google jsem už dávno zkoušela. Každou část zvlášť, obě dohromady. Nic. Prostě nic. True a false. And a vertical bar/verbar/pipe, logical OR operator. Zmínky tady ve fóru o rytířích. Zkouším klíčová slova projet tady přes vyhledávač. Prostě nic. Nevidím to tam. Možná se jen motám okolo. Fakt už nevím. Dneska v půl druhé ráno otevřu nové okénko, kouknu a vidím, hezký první pokus. Ale třetí okénko mě pořád trápí :D
Ve spoileru je v podstatě odpověď. Rozdělená na dvě části.
Tak cely den na tu filmovou hádanku koukam a nevím jak to uchopit 😅
Mohu poprosit nějakou hodnou duši o radu 🙏
Předem děkuji 😊
EDIT: tak už mám i film s menším nakopnutím 😄
Dnes obe pozriem a píšem :)