Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Panev .... a at delam co delam, tak sipka ukazuje jen na jednu vec ... uz jsem ji pojmenoval ruzne ... a nejak netusim jak ji jeste pojmenovat
Jednoduché, hezké, netřeba v tom hledat nějaké zapeklitosti :)
(Kupodivu mi teď kromě dnešního filmu docvakl i ten včerejší - a pak že to v noci člověku nemyslí...)
Litocha napsal(a):
Jednoduché, hezké, netřeba v tom hledat nějaké zapeklitosti :)
(Kupodivu mi teď kromě dnešního filmu docvakl i ten včerejší - a pak že to v noci člověku nemyslí...)
Zvlastni - u filmu postupuji podobne jako u vcerejsiho serialu - vychazi mi jeden film a ten to neni.
O serialu se nevavim ... tam jsem ztracen ... dochazi mi napady na to jak pojmenovat drzak / uchyt nebo rucku :D
Jerremy napsal(a):
Zvlastni - u filmu postupuji podobne jako u vcerejsiho serialu - vychazi mi jeden film a ten to neni.
O serialu se nevavim ... tam jsem ztracen ... dochazi mi napady na to jak pojmenovat drzak / uchyt nebo rucku :D
U seriálu je to osvědčené "napiš, co vidíš" - jen člověk musí trefit správný jazyk.
A u filmu možná končíš s názvem moc brzy (jen hádám, klidně může být zakopaný pes jinde, ale pokud to jinak sedí...).
Litocha napsal(a):
U seriálu je to osvědčené "napiš, co vidíš" - jen člověk musí trefit správný jazyk.
A u filmu možná končíš s názvem moc brzy (jen hádám, klidně může být zakopaný pes jinde, ale pokud to jinak sedí...).
Tak s tim filmem jsi mela pravdu - dekuji. :D
Serial: tam jdu popisovat dal co vidim ...
Tak dneska lehoučké ;) jen prijit na správný název ;) :) děkuji za hádanku :)
Tak dneska, co se seriálu týká, fakt rychlovka. Jen správně popsat obě části. Povedené :)
Tak seriál hotov, sice na druhý pokus ale přece. Film nechám uležet u toho včerejšího nic mě zatím nenapadá.
Dneska fakt super, krásně vymysleno.
Prišla som do práce, otvorila okienka a zať pozerám ako puk. Na obe. Škoda, že mám dosť roboty a nemám čas nad tým uvažovať a doma choré dieťa, takže hanba nehanba, ak by mi hneď ráno niekto poradil, aby som sa hlavou mohla prepnúť na prácu, tak budem vďačná :)