Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Na prvý pohľad si hovorím, že taký seriál nemôže byť a on je 😀 ezpz
Seriál byl okamžitě, film mi chvilku trval, než jsem to správně popsala :D Nejlépe si to psát na papír :D
Tyjo to bude nějaká blbost, ale ten správný název mi teda zatím unikl. No kouknu večer a třeba mě napadne jiné pojmenování než držadlo 🤣
Tak dnes to taky bylo rychlé :)
Jen jak tu už někdo psal, ze začátku mě nenapadlo, že vůbec nějaký takový název seriálu existuje :D
Dnes obe ľahučké, pozriem, píšem a je to tak 😀
Seriál by byl, jen jsem chvilku tápala nad správným výrazem. Jdu na film, tam mě zatím neosvítilo, snad v průběhu dne to přijde 🙂.
Edit: tak papír pomohl i s filmem... sice jsem si vyplýtvala pokus na kratším názvu, ale to nevadí, mám to :-).
Tak uz ma nic nenapada. Uz som poskysal a vyskusal csetko od panve cez rukojet az po anglicke analogie. Nakopne ma niekto.? Najhorsie je ak ten nazov je v ceskom jazyku. To som potom uplne v pr…i🤣🤣🤣
misiacik0308 napsal(a):
Tak uz ma nic nenapada. Uz som poskysal a vyskusal csetko od panve cez rukojet az po anglicke analogie. Nakopne ma niekto.? Najhorsie je ak ten nazov je v ceskom jazyku. To som potom uplne v pr…i🤣🤣🤣
som na tom rovnako :D
Tak dneska se mi podařila jak filmová tak seriálová bez nápovědy :-), a to jsem seriál ani film neznala.
Můj našeptávač je asi rozbitý :D ... otevřu kalendář, vidím obrázek a napadne mě odpověď. Tak jsem ji zadala do políčka a našeptávač nic, tak si říkám sakryš, tak tento seriál asi neexistuje :D Zkouším to jinak a furt nic .. Prostě mi to nedalo, jelikož jsem samozřejmě byla přesvědčená o správnosti své odpovědi, zadala jsem to tam ještě jednou - zas nic :D
Na třetí pokus už se nade mnou našeptávač slitoval a potvrdil mi moji domněnku :)
samozřejmě jsem tam celou dobu psala jedno písmenko blbě :D
Takže dnes krásná hádanka :)