Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
misiacik0308 napsal(a):
Tak uz ma nic nenapada. Uz som poskysal a vyskusal csetko od panve cez rukojet az po anglicke analogie. Nakopne ma niekto.? Najhorsie je ak ten nazov je v ceskom jazyku. To som potom uplne v pr…i🤣🤣🤣
Jsi velmi blízko, uz když jsi psal tohle :D
CrazyGeek napsal(a):
Jsi velmi blízko, uz když jsi psal tohle :D
Tak toto pomohlo . Sialeny nazov, netusil som o niecom takom
č.6
To mi odľahlo po včerajšku mi to zas ide už som skoro mal z toho depku ale nakoniec na druhý pokus to vyšlo.
Popíš čo vidíš sedí ale má to viacej významov a ten správny presne sedí na túto hádanku ani som nevedel že taký seriál existuje.
Zdravím, prosím pomoc z dnešním filmem, asi to bude jednoduché, ale já mám pořád jen řadu písmen a slovo žádné mi z nich nejde složit. Stačí napsat zprávu, že mi pomůžete a já napíši co zatím mám, chci si to vyluštit sama ale už nevím, jak na to jít jinak.
Zdravím, nenakopl by mě někdo k včerejšímu (5.12) a předvčerejšímu (4.12) filmu? U těch EUR fakt netuším, jak na to a včerejší ne a ne přijít na to, jak to poskládat, zda ČJ nebo AJ atd. atd... Moc díky.
Edit: Tak už to mám, díky.
Hezký den,
mohla bych poprosit o nakopnutí ke dnešní hádance? Přemýšlí nás nad tím více a nikomu se nerozsvítilo a ani fórum nepomohlo. Nevím, jestli ten název dané části znám, nebo mě teď prostě nenapadá.
Kdyby byl někdo ještě hodný, zda bych mohla požádat ještě o nápovědu k filmům ze 4. a 5.
Moc děkuju
Edit: Hotovo, ještě jednou děkuji :)
Ahoj, prosím o nápovědu k č. 2. Vůbec netuším, ani podle nápověd z fóra. Díky :-)
Tak zase seriál dneska na první dobrou, byť jsem ho předtím neznala, prostě jsem popsala, co vidím. :-)