Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nevím tedy jak jsem na to přišla, ale dnes na první dobrou. Takže dnes mohu jít v pohodě spát. :D
Litocha napsal(a):
Filmem jsem si taky dost jistá, ale taky mi to nebere. Nic jiného to ale podle mě být nemůže.
Ze jo? Jsem uz dost veteran a myslim, ze tady se vyskytnul error v Matrixu. Jinak jsem asi fakt blba. :)
iPatt napsal(a):
Ze jo? Jsem uz dost veteran a myslim, ze tady se vyskytnul error v Matrixu. Jinak jsem asi fakt blba. :)
Tiež si myslím, že filmovú hádanku viem (na rozdiel od seriálovej), no najprv mi vôbec nešla zadať a našepkávač mlčal a potom mi povedali, že je to nesprávna odpoveď. Ale neveríííím.
Tiež mi neberie tú logickú odpoveď vo filmovej hádanke. Skúsim to neskôr, lebo úprimne mi tam nič iné nesedí.
Já se zase nemohla přihlásit až asi po desáté nechápu, ale naštěstí hádanku mám;0)
Děkuji za dnešní hádanku, chvilku dalo zabrat než jsem správně pojmenoval ty "e".
Film opravený, už by mělo fungovat, zkuste tedy znovu...
Dnešní seriálové hádání bude u mne asi na dlouho, strašně mne tam matou ty šipky (i když předpokládám, že význam mít budou :-D). No nic, aspoň mám pro dnešek o čem přemýšlet. Snad se něčeho doberu...
Fruiko napsal(a):
Film opravený, už by mělo fungovat, zkuste tedy znovu...
Funguje. Dekujeme