Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
mám díky seznamu seriálů, tak nějak nejlíp pasoval, ale nechápu, jestli může někdo prosím vysvětli do zprávy 🙂
edit: děkuji všem za vysvětlení .... evidentně hold v mém případě zafungovala spíš intuice, než něco jiného :-) ... ale i tak ještě jednou děkuji (vysvětlení chápu, ale je spíš o znalosti, než o něčem jiném, já tu znalost zas takovou nemám :-)) zase o něco chytřejší :-)
Stále nemám včerajšok č.8 a dnešok č.9 nakopol by ma niekto? Vďaka
Nemohl by mi někdo poradit s dnešní hádankou, prosím.
cev napsal(a):
mám díky seznamu seriálů, tak nějak nejlíp pasoval, ale nechápu, jestli může někdo prosím vysvětli do zprávy 🙂
Ďakujem za nakopnutie. Ja by som sama od seba nikdy na takýto seriál neprišla. Ale po jeho rozlúštení mi to zmysel dáva. Predtým mi to zmysel nedávalo.
Som rada, že dnes už ten film zadať išlo. Nešlo mi do hlavy, že jediná jedna logická možnosť, ktorá existuje nie je tá správna.
Hledám pomocníka, kterej by mi pomohl s dnešním seriálem.
Film bol vpohode, ten som som vyriešila už ráno, ale ten seriál, to bol pôrod, ale nakoniec mám :D
Tak taky patřím k těm, co seriál uhádli, ale stejně nechápou.