Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Teda jako velice dobře vymyšleno, ale seriál mám
Tak po pár dnech zase zdravím do diskuze, na seriál jsem čučela od 1 ráno a až nyní po práci mi to došlo. Přepracování jako kráva :D, to se dneska hodí. Jen mi teda nedochází jedno písmenko v seriálové hádance. Seriál jsem viděla fakt nedávno, možná tak měsíc zpětně, takže bych se mohla tlouct do hlavy :D, že mi to trvalo 13h.
A film, jelikož jsem se před 6 týdny vrátila z Egypta, tak jako první jsem viděla pyramidu :D
Pěkný víkend všem.
Nápověda k dnešnímu filmu prosím?
phoboska napsal(a):
No to bol pôrod s tým seriálom. Hlavné teda kým človeku napadlo to správne slovo. Hlavné, že na mňa mamina večne kričala "Co tady řveš jak...., je tě slyšet až do Brna"😂
To pomohlo, díky :D
IP Freely napsal(a):
Díky. :)
Niet zač :)
Evie napsal(a):
To pomohlo, díky :D
Vidím, že je nás viac kto to neustále počúval :D
A ten iný výraz na krávu je v češtine alebo v angličtine ?
dik za akukolvek pomoc :)
Tak serial konecne mam. Ked som na nocnej a este rano vyskusala vsetky vyrazy pre kravu, byka, hovado... 🙂 Tak aj mne teraz pomohol iny prispevok: ...co tady rves jak...
Este chvilu som sa okolo toho motala a potom zrazu osvietenie... Inak za cely cas ma to slovo ani nenapadlo 🤔
Takze si konecne mozem dat kavu a aj na nocnu sa dostanem.
Tymto dakujem phoboske 😀
Prosim o radu k dnesnimu serialu. Slova asi vim, ale nedari se mi je spojit.