Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Take prosim o radu s dnesnim serialem. Nejak mi to porad nemuze secvaknout.
mejsy napsal(a):
Tak já na ten dnešní seriál pořád čučím jak kráva a nic.
Možná by menší nápověda pomohla. Díky :-)
Skús si nájsť iné slovo na kravu a určite ti do docvakne.
č.10
:-)) Pár hodín som na to čumeľ ako Tela na nové vráta až keď som si išiel porelaxovať do vane ma to napadlo, oplatí sa vypnúť a ukludniť a človek príde na nové myšlienky skoro ako na dovolenke odľahlo mi, síce na tretí pokus ale dal .
Popíš čo vidíš nájdi správne slovo (nie Teletubbies :D ) na to zviera to druhé je jasné z iných rokov.
Tak dnes docela potrápila. Jedno písmenko mi tam haprovalo a navíc pozlobil i vyhledávač, když po zadání toho nenáviděného zvířete mi ten správný seriál v nabídce neukázal. Tak jsem doufala, že bude první písmenko souhlasit a až v seznamu jsem jej dohledala.
A to jsem si říkala, že jako bývalá studentka ČZU přece musím vědět všechny pojmenování. Ale ten vyhledávač mě holt zmátl. Jinak bych měla už ráno.
skusal som hovadzie, telacie, ale nejako sa nechytam….este existuje ine pomenovanie?
Dnes se od rána trápím. Nemuzu najít to správné pojmenování.. nějaká hodná duše co by pomohla, prosím?😄
Edit: mockrát vám všem děkuji za rady, napsalo vás tolik, že nezvládám odepsat. Tak hromadně ještě jednou děkuji a kdyby někdo potřeboval poradit tak se nebojte napsat :)
Nebyť priateľa dnes to slovo nedam, aspoň s jednou pomohol keď serialy spolu nepozerame vôbec 😀😀
Krávu jsem si řekla desetkrát jinak, ale stejně na to nemůžu přijít. Prosím o pomoc :(
Edit: ufff, už jsem na to přišla
Prosím o nápovědu k dnešnímu filmu, koukám na to už od rána a nemám vůbec tušení. Děkuji
Dneska teda netuším, kopnul by mě někdo s tou krávou, prosím? :D
Edit. Už mám. Děkuju