Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
hustýýýýý, netuším :)
Včera na úvod lehké, ale dneska mi jde hlava kolem. :-D Tak snad mne během dne něco napadne. :-)
Jinak zdravím všechny a přeji pěkný advent!
I po hodině hledání možností a kombinací jsem nenašel ten správný seriál. Doufám, že mě osvítí až si dám kafe.
40 minut mi to trvalo, ale přišel jsem na to. Filmová byla hned
sakra ... asi jsem jiz na tohle stary :)
Luisa napsal(a):
Vidím, že nejsem sama, které z toho jde hlava kolem 😅 vůbec mě nenapadá, co by to mohlo být. Kombinuju snad úplně všechno (asi všechno ne, když to ještě pořád nemám) a nemůžu přijít na nic rozumného 😭😢
edit: TVL! mám to! 😅 netuším proč, ale pomohl mi traktor 🤣🤣🤣 tak tento seriál bych v těchto dvou písmenkách vůbec nehledala 🤣 dobře vy!!! Palec nahoru ;) :)
Díky moc, to mi pomohlo! Mám to. A navíc jsem vymyslela různé patvary s trans ;o).
Tak filmová po pár minutách naskočila, nad tou seriálovou budu ještě chvíli dumat:)
Jo takové mám ráda, kouknu napíšu a hotovo. Dnes fakt pobavilo 😁
petruskaJ napsal(a):
Díky moc, to mi pomohlo! Mám to. A navíc jsem vymyslela různé patvary s trans ;o).
Obdiv! Já tu od rána přemýšlím, jak by mi mohl pomoci traktor, a zatím stále nic. :-D
Dnešní hádanka super. Strašně pobavila. Sice mě to stálo půl hodiny upřeného zírání, v hlavě pusto, ale když to člověku konečně sepne...hned mám lepší den. Díky. :)