Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seriál je nakonec tak jednoduchý když na to člověk přijde 🤣 Film jsem měla hned jen se na to člověk musí pořádně podívat a vytěsnit tu silnici.
můžu poprosit o nápovědu k okýnkům 1 a 8? děkuju :)
Flowerska napsal(a):
Hurá seriál vyřešen, zbytečně jsem v tom hledala složitosti.
Tak díky tomuto, mám seriál, jdu bádat nad filmem
Dnes obe za pár sekúnd.
Jdu si dát facku, že mi to tak dlouho trvalo, to se teda fakt stydím. Kolem řešení jsem se motala fakt dlouho a jako obvykle je to ještě jednodušší, než jsem si myslela. No nic, jdu se vypravit, aspoň na tom v divadle nebudu myslet, ha. :D
Jsem sám na sebe naštvaný, protože to vypadá jednoduše, ale za boha na to nemůžu přijít. Nic s nulou mi nepasuje a tu šipku si nejsem jistý, jestli vnímám správně.
A rovnou poprosím dnešní a včerejší film, kde teda absolutně netuším.
Děkuji!
Za odměnu se pokusím pomoci se vším ostatním :D
Poprosím o nějaké nakopnutí k dnešnímu seriálu, všechny ostatní jsme po delším či kratším bádání nakonec s přítelkyní vymysleli, ale dneska ani po hodinovém koukání na nulu a šipku nás nic nenapadá.
Ahoj, prosím někoho o kopanec, v noci jsem si nevěděla rady a ani teď nevím, jak na to :').
Dobré poledne, prosím o radu ke včerejší seriálové hádance. Děkuji
Tiež poprosím o radu k dnešnému seriálu, už som skúšal všetko možné..
Edit: hotovo, myslel som že som skúsil všetko z nulou, ale zjavne nie