Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Prosím o radu, dnes jsem opravdu ztracená. Děkuji.
Můžu poprosit o radu se seriálem z 9.12.? Čumím na to jak blbej a pořád mě nic nenapadá. 🤔 Díky.
Ahojte, mohla bych poprosit o radu k dnešní hádance? Čučím na to už kdovíjak dlouho a nic mi z toho nevychází. S radostí na oplátku pomohu s dřívějšími seriálovými hádankami. (Nebo se aspoň pokusím... třeba u séroše č. 3 jsem zjistila, že jsem to ten den nějak očividně uhodla, ale za boha si nemůžu vzpomenout, co to bylo :-D ). Ale co budu moci, to pomohu.
Díky!
Edit: mám hotovo a moc tímto děkuju za nápovědu :-)
Teda tá dnešná filmová je vymyslená skvele. Ale seriál absolútne netuším.
Pridávam sa a prosím o nápovedu. Ďakujem.
Jsem v koncích. Už mě nenapadá, co by to mohlo bejt. Asi zkusím postupně všechny seriály v databázi 😂
Jsem v koncích, s nulou jsem snad zkusil vše :D
Můžu poprosit o radu do zpráv? Kdyžtak rád poradím s ostatními dny:)
EDIT: Děkuji za rady, už mám
Poprosím o nakopnutí k dnešnímu seriálu :D ať na to koukám jak chci, evidentně to nevykoukám...
Zdravím všechny.
Po deseti relativně bezproblémových dnech si bohužel taky musím říct o pomoc. Velký dík tomu, kdo pošle nějaké nakopnutí na dnešní seriálovou hádanku.
Díky předem.
Pošlete mi zprávu, já jsem chtěla odpovědět na prosby zaráz a teď nemůžu na pár minut odpovídat vůbec, tak zkusím odpovědět jednotlivě :D
Jinak bych prosila pomoc s 9. a 10., pár dní jsem tady nebyla a tyhle mi chybí a nemůžu na ně přijít...
Končím, vzdávám to... Už mě nic nenapadá. Zkoušel jsem úplně všechno, i blbosti jako jsou Krkonošský pohádky a Pobřežní hlídku.