Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mohol by ma niekto nakopnúť k dnešnému filmu? Už ma napadajú len sprostosti. Vďaka.
Edit: Mám ale ďakujem za nápovedu.
Můžu poprosit nakopnutí k dnešní seriálové hádance? :)
edit: diky :)
Okay, už neviem jak uchopiť prvý znak, keď som si na 100% istý, že je to číslo a nie písmeno 😀 všetky možné seriály prehladané a nič, takže poprosím o kopanec...
EDIT: Už mám, ďakujem 🤦♂️
Už jsem si chtěla psát radu k dnešnímu filmu, ale po 8h konečně došlo díky foru. Říkejte si to nahlas, tímto jsem to vyřešila :D. Pořád jsem tam hledala nějakou cestu, návrat domů, ale to s touto hádankou nemá nic společného.
Bulinek napsal(a):
Okay, už neviem jak uchopiť prvý znak, keď som si na 100% istý, že je to číslo a nie písmeno 😀 všetky možné seriály prehladané a nič, takže poprosím o kopanec...
Je to tak. A česky.
Poprosím o nápovědu k dnešnímu seriálu, už jsem opravdu v koncích, ať nad tím přemýšlím jakkoliv tak už mi přijde že jsem vyzkoušel úplně všechno možné i nemožné :D
Taky prosím o nápovědu k dnešnímu seriálu.
Prosím, prosím smutně koukám....nic mne nenapadá... pomůže někdo.
Edit: děkuji mám oboje
Konečně to mám 😩.
O půlnoci jsem na to hleděla jak to tele na nové vrata... Tak jsem to nechala uležet a teď to mám během vteřiny 🤦😀.