Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ještě jednou dneska prosím o nápovědu k seriálu i filmu. Prosím nakopněte mě.
EDIT: Seriál hotov (díky za nápovědu), teď ještě ten film, který už mám také hotov.
Ahojte. poradil by mi prosím niekto niečo k dnešnému seriálu aj filmu? Dakujem
Filmová mě dostala 😄
Správná odpověď mě napadla hned, ale nabídnutý film mi gramaticky neseděl, takže jsem vystřídala asi milion jiných odpovědí, samozřejmě špatně. Nakonec jsem ze zoufalství zkusila první nápad, ono to vyšlo, ale nemělo, ne? 😉
A až pak mi to došlo... 🤣
Dnes obě za chviličku, to mě těší
č.11
Už som to chcel vzdať a poprosiť o nakopnutie a potom po prečítanými ešte raz fóra a prezretí čo som si písal do notesu ma to trklo a to ma tu ničilo od obeda skoro som si tresol hlavu do stola :-)) na štvrtý pokus ale preca len.
Popíš čo vidíš prvé je jasné už to tu na fóre zaznelo a to druhé je smer inač a .... potom to prvé.
9 dní na pohodu a poslední dva dny jsem nějakej vygumovanej, asi ta chřipka leze už i na mozek.
Poradil by mi prosím někdo s dnešní seriálovou hádankou?
Předem mnohokrát děkuji.
EDIT: děkuji hotovo
janka89 napsal(a):
Ahojte. poradil by mi prosím niekto niečo k dnešnému seriálu aj filmu? Dakujem
EDIT - Ďakujem krásne dvom dobrým dušiam za pomoc :)
Dobrý den, kdyby bylo 5.12. řeknu čert vem silnici, ale není, tak prosím o radu k dnešnímu filmu, děkuji
Edit: děkuji za pomoc :)
Dnes by som poprosila prvýkrát o nápovedu k seriálu. Skúšam rôzne kombinácie a nejak mi to nejde.
EDIT: Už mám, ďakujem za radu :)