Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak tohle bych v tom asi nehledala. 😃
Uff, docvaklo, ale jen díky zkušenostem z minulých let, kdy už člověk ví, že v jednoduchosti je krása :D
sgjoli napsal(a):
Obdiv! Já tu od rána přemýšlím, jak by mi mohl pomoci traktor, a zatím stále nic. :-D
Je třeba dodat, že pomohl hlavně vyhledávač... ;o)
Sakra až asi na čtvrtý pokus. Takže můj plán mít vše na první je hned druhý den v čudu. Dostali jste mě.
dneska mi to trvalo ale ten serial miluju, teda kdyz si odmyslim pokračování:D
petruskaJ napsal(a):
Díky moc, to mi pomohlo! Mám to. A navíc jsem vymyslela různé patvary s trans ;o).
Tohle mi povedlo najit nove mysleni k tehle hadance :) Predtim jsem se tocil v kruha a v barvach. Dekuji.
Prvý pohľad hae? druhý WTF? Tretí to nebude ono, ale čo ak? A bol 😅
Pomohla úvodná stránka lebo tam zrovna je na obrázku 😃 ale aj tak hanba, že jeden z mojich naj som nedal na prvý pohľad 🙈
Děkuji tvůrcům, každý rok se moc těším i když pak do toho jen zoufale koukám :D Ale už mi to neodmyslitelně patří k Vánočním tradicím :D
Včera to šlo lehce, ale dnes jsem se teda zapotila o:)
Filmové mi letos moc nejdou, tak jdu zoufale koukat ještě na ně :D :D :D (kdyby někdo poradil, naťuknul, budu moc ráda :))
yuriy napsal(a):
Prvý pohľad hae? druhý WTF? Tretí to nebude ono, ale čo ak? A bol 😅
Pomohla úvodná stránka lebo tam zrovna je na obrázku 😃 ale aj tak hanba, že jeden z mojich naj som nedal na prvý pohľad 🙈
Díky za nápovědu :D čumim na to jako puk, mrkla jsem na hlavní stránku a okamžitě mě to trklo :D tak to mě hodně pobavilo :D
Seriál po hodině čučení úspěšně vyřešen, film mi pořád nedochází tak snad mě to taky trkne :D
Edit: Tak film taky vyluštěn, teď zpětně fakt nechápu, co jsem tam ráno cpala za blbosti :D Procházka na čerstvým vzduchu mi pomohla :D