Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím, mohu poprosit o pomoc z dnešní seriálovou a včerejší filmovou hádanku, stačí nakopnout, předem moc díky.
UPDATE: Tak seriál hotov, po přečtení fóra. Tak prosím pomoc ze včerejším filmem.
UPDATE 2: Už mám i film s nápovědou, díky.
Ahoj. Letos jsem marná. Prosím o radu k dnešnímu seriálu. Moc děkuju. 😊
Edit: Uz mam. Sama bych na to neprsila.
Prosím o nakopnutí k dnešnímu filmu. Zkusila jsem všechno možné ohledně návratu atd, ale nic mi tam nesedí.. hlavně k tomu i :D prosím, prosím!
poradí prosím někdo s dnešním seriálem :)
Hotovo, děkuji za radu
Ty jo, já už nevím. Mám dojem, že jsem vyzkoušela úplně všechno, všechny významy nuly a všechny možnosti šipky a furt nic. Poradíte mi prosím někdo? :-)
Edit: díky za radu, můj problém byl nakonec nejvíc to, že jsem se to snažila poskládat ve špatném pořadí :D
Nakonec poprosím o dnešní film, zprava, zleva, jsem v koncích.
Jsem pako, už to mám. :-)))
Tak už to taky po celým dnu vzdávám a prosím o nápovědu... Ani forum nepomohlo, jako někomu jinému...
Můžu poprosit o kopanec k dnešku?
Když jsem v noci otevřela dnešní okýnko a kukla na to, proběhlo mi hlavou jen "super, tak na to teď nemám. Jdu spát." celých 12hodin v práci jsem si na to ani nevzpomněla. Teď přijdu domů, otevřu okýnko, mrknu, přemýšlím, přemýšlím, stále mě nic nenapadá. A pak si říkám, že by to byla předložka... No a je to tam 😂