Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
S takou malou dušičkou som to tam dávala, že čo ak to nebude správne a pokazím si všetko na 1x, ale bolo to správne. Phew, odľahlo mi.
phoboska napsal(a):
S takou malou dušičkou som to tam dávala, že čo ak to nebude správne a pokazím si všetko na 1x, ale bolo to správne. Phew, odľahlo mi.
Já teda zvolila nejdřív tu druhou možnost, ten novější seriál, a pokazila si první pokus. No nic, trápit se tím nebudu, hlavně, že můžu jít s klidem na duši spát a nebudu dumat nad dnešním zadáním.
A je to . Done
Dneska seriál i film během pár vteřin. Ale teda přiznám se, že seriál až na druhý pokus, protože jsem tam s jistotou zadávala jiný seriál, který by na to vlastně taky mohl sedět.
teri_ napsal(a):
Já teda zvolila nejdřív tu druhou možnost, ten novější seriál, a pokazila si první pokus. No nic, trápit se tím nebudu, hlavně, že můžu jít s klidem na duši spát a nebudu dumat nad dnešním zadáním.
Preto som na to klikla tak opatrne a vravela si...Nech je to zelené, nech je to zelené :D
Cpala jsem tam jiný jazyk, ale mám. :) Hezké! Filmová je skvělá.
Film hned, seriál na podruhé, což asi dnes bude normálka, bo tam celkem dost sedí i jiný seriál
Tak dneska mě to fakt rozesmálo :D :D prvně na to koukám a říkám si co to sakra jako je a pak počky, že by fakt tak jednoduchý a ono jo. Děkuji za hádanku.
Jako nejdrive jsem se smala, co jako, pak jsem zjistila, ze jsem sla na to od kesa, dala si tak 10 min pauzu a vratila se k tomu a zacala jsem se rechtat jeste vic, ze to nemuze byt tak lehky a ocividny 🤣 ocividne tvurci letos prozkoumavaji vsechny brehy :) ;) za coz dekuju :)