Diskuzní fórum

Adventní kalendář 2022

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
13. 12. 2022 / 00:01:34 (před 101 týdny)
off

S takou malou dušičkou som to tam dávala, že čo ak to nebude správne a pokazím si všetko na 1x, ale bolo to správne. Phew, odľahlo mi.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
teri_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 12. 2022 / 00:05:03 (před 101 týdny)
off
phoboska napsal(a):

S takou malou dušičkou som to tam dávala, že čo ak to nebude správne a pokazím si všetko na 1x, ale bolo to správne. Phew, odľahlo mi.

Já teda zvolila nejdřív tu druhou možnost, ten novější seriál, a pokazila si první pokus. No nic, trápit se tím nebudu, hlavně, že můžu jít s klidem na duši spát a nebudu dumat nad dnešním zadáním.

Don't be fooled, love. I'm the devil in disguise.
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
13. 12. 2022 / 00:07:51 (před 101 týdny)
off

Popis co vidíš ;0) pěkně vymyšlený

Jenny
misiacik0308
Dlouholetý uživatel | Cool level: 24 | Alan Harper
13. 12. 2022 / 00:09:11 (před 101 týdny)
off

A je to . Done

chýbajú mi TBBT, HIMYM, PoI, a stále idem na NCIS
0anet0
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
13. 12. 2022 / 00:10:08 (před 101 týdny)
off

Dneska seriál i film během pár vteřin. Ale teda přiznám se, že seriál až na druhý pokus, protože jsem tam s jistotou zadávala jiný seriál, který by na to vlastně taky mohl sedět.

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
13. 12. 2022 / 00:11:57 (před 101 týdny)
off
teri_ napsal(a):

Já teda zvolila nejdřív tu druhou možnost, ten novější seriál, a pokazila si první pokus. No nic, trápit se tím nebudu, hlavně, že můžu jít s klidem na duši spát a nebudu dumat nad dnešním zadáním.

Preto som na to klikla tak opatrne a vravela si...Nech je to zelené, nech je to zelené :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
iPatt
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
13. 12. 2022 / 00:12:16 (před 101 týdny)
off

Cpala jsem tam jiný jazyk, ale mám. :) Hezké! Filmová je skvělá.

“Why are all these people here? There are too many people on this earth. We need a new plague.”
smrk15
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
13. 12. 2022 / 00:12:34 (před 101 týdny)
off

Film hned, seriál na podruhé, což asi dnes bude normálka, bo tam celkem dost sedí i jiný seriál

You look sad. Don't be.
Moloch
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
13. 12. 2022 / 00:12:57 (před 101 týdny)
off

Tak dneska mě to fakt rozesmálo :D :D prvně na to koukám a říkám si co to sakra jako je a pak počky, že by fakt tak jednoduchý a ono jo. Děkuji za hádanku.

Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
13. 12. 2022 / 00:22:28 (před 101 týdny)
off

Jako nejdrive jsem se smala, co jako, pak jsem zjistila, ze jsem sla na to od kesa, dala si tak 10 min pauzu a vratila se k tomu a zacala jsem se rechtat jeste vic, ze to nemuze byt tak lehky a ocividny 🤣 ocividne tvurci letos prozkoumavaji vsechny brehy :) ;) za coz dekuju :)

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!