Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak film bol ľahký, najprv som skúšala rôzne superlatíva, a pritom to stačilo len pomenovať 😂😂
Seriál bol zložitejší, ale nakoniec som na to prišla😃
Tak nakonec i ten dnešní seriál mám. Ale už se loučím s představou že těžší už to být nemůže. Dnešek mě přesvědčil o opaku 😂
yuriy napsal(a):
Prvý pohľad hae? druhý WTF? Tretí to nebude ono, ale čo ak? A bol 😅
Pomohla úvodná stránka lebo tam zrovna je na obrázku 😃 ale aj tak hanba, že jeden z mojich naj som nedal na prvý pohľad 🙈
Děkuju, ne a ne mi to dojít. Přitom to je tak jednoduché, bez tohohle postrčení by mi to nedošlo.
Jdu se stydět, tohle mi mělo dojít hned :D
yuriy napsal(a):
Pomohla úvodná stránka lebo tam zrovna je na obrázku 😃 ale aj tak hanba, že jeden z mojich naj som nedal na prvý pohľad 🙈
Tak to si myslim, že byla pro ostatní moc velká nápověda...
Mě ani to s hlavní stránkou nepomohlo :D
Slouha napsal(a):
Mě ani to s hlavní stránkou nepomohlo :D
Mě naštěstí jo, ale asi až po 4 špatných pokusech. Nakonec jsem musel změnit předložku ve svém uvažování :D
Dneska krásná hádanka,kéžby mi to po pár pokusech takhle maskovalo vždy :D
Piskam si. Probudila jsem se, zhrozila jsem se, pak jsem si to prerikala, zkusila a bylo to ono. Hura!
petruskaJ napsal(a):
Je třeba dodat, že pomohl hlavně vyhledávač... ;o)
Konečně mi to došlo, díky. :)
yuriy napsal(a):
Diky! Cumela jsem na to od pulnoci. Az kdyz jsem to koumala, tak mi to diky tomuhle komentu zapadlo dohromady.