Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak dneska je ten seriál výbornej. Kdybych se nesoustředila na ten nápis Savo, kterej mě dost zmátl, měla bych to hned. Fakt dobře udělaný.
Prosím o radu k 13. seriálu. Já už jsem marná a zkouším i českou sodu :D :D
EDIT: hotovo. na tohle bych nepřišla ani omylem... :)
Tak dneska super, i keď nepoznám a dala som na prvú vďaka fóru, asi by som tam pchala na 1.x ten novší čo pasoval. Už sa začínam báť, aká petelica nabehne... :)
Prosím o nakopnutí ke dnešnímu seriálu.
Edit: Hotovo dík.
A snad jen: ach ty jazyky 🤦♀️
To jako vážně s tou dnešní hádankou? :D Kdyby se mi dneska nepodařilo v práci pocákat savem černý kalhoty, tak bych asi na to správný slovíčko nepřišla :D
Prosím o radu k 7. a 9. 🙏
Prosím o nápovědu k dnešní seriálové hádance :) Děkuji
Tak i já poprosím o nápovědu k dnešku, to obecné slovo mám, ale zpřesnit ho opravdu nedokážu :(
Edit: mám, nakonec mi to došlo, ale vůbec nevím jak :D
LadyD napsal(a):
To jako vážně s tou dnešní hádankou? :D Kdyby se mi dneska nepodařilo v práci pocákat savem černý kalhoty, tak bych asi na to správný slovíčko nepřišla :D
Dík, hned mi to po přečtení doplo. :D
Mohla bych poprosit o radu k dnešní (13.12) hádance? Nemůžu se dopátrat, jak ještě bych to měla zpřesnit :D
Edit: nakonec jsem na to došla, ale co to dalo práce... :D
Edit 2: I přesto děkuji za zprávy s radou :)