Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Seriál je jasný, film som si musela napísať na papier, aby som si uvedomila ďalšie možnosti, ako ho poskladať :D
Hmm. Možná malá připomínka. Obrázek u filmu působí jako množné číslo, ale film správně je singulár a tu druhou možnost (starší film, skoro identický) to nebere. Nebo jsem to nějak zvrtal? :D
CrazyGeek napsal(a):
Hmm. Možná malá připomínka. Obrázek u filmu působí jako množné číslo, ale film správně je singulár a tu druhou možnost (starší film, skoro identický) to nebere. Nebo jsem to nějak zvrtal? :D
Napsal jsem ti sz s (mým) vysvětlením
CrazyGeek napsal(a):
Výsledkem rozhodně není množné číslo. Máš někde chybu v řešení. Že to náhodou dalo vizuálně DNY je vtipné. :D
Tak dnes oddychovka. Až som mala pocit, že by som v seriálovej hádanke mala hľadať nejaký háčik. A film je jeden z mojich najobľúbenejších, tak to tiež šlo.
Dnešek dobrý, ale pořád nemůžu přijít na SAVO (13.12.) prosím o nakopnutí...a příští rok se mi snad zadaří už bez nápověd :(
EDIT: Díky všem, seriál neznám a poznámka, že jsem blízko mě spíš zmátla.
Taky už jsem ze včerejší hádanky zoufalá, může mě někdo nakopnout? Děkuji předem! :D
Edit: Tak to se až stydím, že mi to moje hlava nebrala, ale mám úspěšně hotovo :D
Mohu poprosit o nápovědu k hádankám 3, 5, 6, 8, 9, 10, 11,13? Vůbec mi to letos nemyslí :((