Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pod odkazem zprávy v bočním menu přibyla nová záložka "Moje činnost". Najdete v ní sebou vložené změny u osobností a seriálů. Hned tak poznáte, co bylo schváleno, co na schválení čeká, nebo co naopak schváleno nebylo a naše výtky k tomu.
Doufáme, že vás to bude motivovat k častějšímu vkládání, když uvidíte, že se zadanými věcmi pracujeme v co nejkratší možné době. :)
Telff napsal(a):
trocha OT :)
koukám, že dlouho žádné novinky :(...aspoň nás navnaďte, na co se můžeme v brzké době těšit ^_^
Momentálně ladím RS, což jsou neveřejné změny, tak to tu nevytrubuji. :-)
nevíte kdy tak půjdou vkládat fotky k osobnostem? Díky
karaoke napsal(a):
nevíte kdy tak půjdou vkládat fotky k osobnostem? Díky
Momentálně je to v todo listu docela hluboko. Vzhledem k tomu, že u videí máme celkem problémy s dodržováním pravidel, tak se bojíme, že u fotek, kde dbáme na kvalitu, to bude ještě horší..
Já bych ještě doplnil, že u fotek je to s právy ještě složitější než u videí, takže nebude nic jednoduchého donutit uploadery je dodržovat...
Myslím, že na to, že tady na těch fotkách pracuje asi 10 lidí, je to tu poměrně dobře pokryté. Jak jsem koukal, tak u těch nejpopulárnějších seriálů fotky většinou bývají. Například IMDB také vytvářejí fanoušci. Na rozdíl od SerialZone jich tam na tom asi pracuje stovky možná tisíce a fotky tam chybí u tisíců lidí. Neřekl bych že je to zrovna největší problém. Vidím tady jiné problémy které mě trápí víc.
megawir napsal(a):
Já bych ještě doplnil, že u fotek je to s právy ještě složitější než u videí, takže nebude nic jednoduchého donutit uploadery je dodržovat...
jaký jsou ty práva ať se poučíme?