Diskuzní fórum

Verze 2.0.5 - moje změny

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
6. 12. 2011 / 16:55:14 (před 12 roky)
on

Pod odkazem zprávy v bočním menu přibyla nová záložka "Moje činnost". Najdete v ní sebou vložené změny u osobností a seriálů. Hned tak poznáte, co bylo schváleno, co na schválení čeká, nebo co naopak schváleno nebylo a naše výtky k tomu.

Doufáme, že vás to bude motivovat k častějšímu vkládání, když uvidíte, že se zadanými věcmi pracujeme v co nejkratší možné době. :)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Fruiko
6. 1. 2012 / 19:14:16 (před 12 roky)
on
Telff napsal(a):

trocha OT :)
koukám, že dlouho žádné novinky :(...aspoň nás navnaďte, na co se můžeme v brzké době těšit ^_^

Momentálně ladím RS, což jsou neveřejné změny, tak to tu nevytrubuji. :-)

karaoke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
7. 1. 2012 / 22:51:07 (před 12 roky)
off

nevíte kdy tak půjdou vkládat fotky k osobnostem? Díky

Fruiko
7. 1. 2012 / 22:58:00 (před 12 roky)
on
karaoke napsal(a):

nevíte kdy tak půjdou vkládat fotky k osobnostem? Díky

Momentálně je to v todo listu docela hluboko. Vzhledem k tomu, že u videí máme celkem problémy s dodržováním pravidel, tak se bojíme, že u fotek, kde dbáme na kvalitu, to bude ještě horší..

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
7. 1. 2012 / 23:30:50 (před 12 roky)
off

Já bych ještě doplnil, že u fotek je to s právy ještě složitější než u videí, takže nebude nic jednoduchého donutit uploadery je dodržovat...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
7. 1. 2012 / 23:37:44 (před 12 roky)
off

Myslím, že na to, že tady na těch fotkách pracuje asi 10 lidí, je to tu poměrně dobře pokryté. Jak jsem koukal, tak u těch nejpopulárnějších seriálů fotky většinou bývají. Například IMDB také vytvářejí fanoušci. Na rozdíl od SerialZone jich tam na tom asi pracuje stovky možná tisíce a fotky tam chybí u tisíců lidí. Neřekl bych že je to zrovna největší problém. Vidím tady jiné problémy které mě trápí víc.

Aby tě sežral velkej pes!
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
7. 1. 2012 / 23:39:15 (před 12 roky)
off
megawir napsal(a):

Já bych ještě doplnil, že u fotek je to s právy ještě složitější než u videí, takže nebude nic jednoduchého donutit uploadery je dodržovat...

jaký jsou ty práva ať se poučíme?

Go GOATS