Diskuzní fórum

Nekonečný příběh

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

munchhuangmorales
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
14. 5. 2011 / 22:54:32 (před 13 roky)
off

...No keď sa obzrel,nikoho nevidel.Pomyslel si,že mu asi šibe,ale ani si to nestihol uvedomiť už ho podivuhodné stvorenie ťahalo za nohu kamsi preč.Chcel sa vytrhnúť,ale...

马蒂纳 마티나 マルテイナ
Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
14. 5. 2011 / 23:47:00 (před 13 roky)
off

... neznámá kreatura ho držela příliš silně na to aby se dokázal vysmeknout. Uvědomil si, že pokud chce ještě někdy vidět slunce a pohlédnout do očí své milované rodině (obzvláště své playboy mate, tedy své novomanželce Bambi) zbývá mu jen jeden jediný pokus o záchranu svého prachbídného, mrzkého života a to...

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 5. 2011 / 23:47:48
Sakra,Johne
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
15. 5. 2011 / 10:52:50 (před 13 roky)
off

...dostať sa lavačkou pod ponožku pravej nohy, pretože práve tam ukrýval svoje povestné eso v rukáve. No nebolo to najľahšie, nesmel u stvorenia vzbudiť podozrenie a taktiež telo ho už nepočúvalo ako za starých čias. Nakoniec sa mu to podarilo, stvorenie si to všimlo, výhražne zaprskalo a nenávistne pozrelo na predmet, ktorý držal v ruke. Nebolo ním nič iné ako...

munchhuangmorales
15. 5. 2011 / 17:24:29 (před 13 roky)
off

...nablýskaný shuriken.Náš hrdina nemál veľa času na rozmýšľanie,musel sa rozhodnuť,či ma hodiť shuriken do slizkej ruky,ktorou ho stvorenie pevne držalo alebo má trafiť X,ktoré malo stvorenie vytetované na krku.I keď ho to X veľmi lákalo,rozhodol sa trafiť jej ruku.Nás hrdina sa rozhodol správne.Po zapichnutí shurikenu do ruky,stvorenie silno zarevalo od bolesti a ....

马蒂纳 마티나 マルテイナ
Dadulinka
15. 5. 2011 / 18:01:13 (před 13 roky)
off

...a s kňučením a vytím ne nepodobným malému štěněti, odběhl kamsi do tmy. Zdálo by se, že nás udatný rek je již v bezpečí. Avšak opak je pravdou. Soumrak přešel v noc, černější něž kdykoli před tím a náš hrdina byl sám, ztracen v neznámé pustině, obklopen nepřátelskou hordou monster a s poraněnou nohou.
"Bohové tohoto, jakož i přilehlých paralelních vesmírů, stůjte při mě..." stačil ještě špitnout, než...

Sakra,Johne
16. 5. 2011 / 11:12:53 (před 13 roky)
off

...oblohu preťala namodralá žiara meteoritu, v dialke sa ozvalo hromové zadunenie a krajinu pomaly opäť zaliala neprekonateľná temnota.
"Musím nájsť miesto, kde ten balvan padol, určite mi práve on pomôže vyriešiť celú túto zapeklitú záhadu s paralelným vesmírom". A tak sa náš hrdina vybral na miesto predpokladaného dopadu meteoritu.
"Vôbec netuším kam stúpam" Pomyslel si hrdina, no to už začalo svitať a uvedomil si, že okolo neho sa rozprestiera...

munchhuangmorales
18. 5. 2011 / 17:18:31 (před 13 roky)
off

...krajina tisícich jazier,teda Fínsko.Zrazu niekto zakričal:"Suomiiiiiiiiiiii!!!" a zahrkal šamponským, štupel vylet vysoko a trafil nášho hrdinu do hlavy.I keď je to trochu zvláštnetne náš hrdina na chvíľu omdlel.Keď sa prebral,zbadal zase namodralú žiaru ako letí práve nad nim.Rýchlo sa postavil a uvidel,že to je len ohňostroj.Fíni začali oslavovať zlatú medailu z majstrovstiev."Takto nikdy nedajdem ten meteorit,musím"...

马蒂纳 마티나 マルテイナ
Sakra,Johne
18. 5. 2011 / 22:32:08 (před 13 roky)
off

...si nájsť parťáka, ktorý sa v tomto čudesnom kraji vyzná a zavedie ho k meteoritu. "Kde takého ale najdem"? Povzdychol si a na konci ulice uvidel, starú kamennú krčmu. "To je ono!!" Usmial sa a starý šuriken, ktorým zabil neznáme monštrum si pre istotu skryl v trenkách a vybral s k hostincu s prazvláštnym názvom:...

Dadulinka
19. 5. 2011 / 00:29:58 (před 13 roky)
off

"U Veselé rajdy" Byl to vskutku zaplivaný pajz se vším všudy. Ušmudlaná, zabedněná okna, přes která ni paprsek slunka nezasvítí a zpěv ptáků nepronikne. Náš hrdina se opřel do mohutných, kovaných dveří, vyrobených z poctivého dubu před mnoha desetiletími. Jakmile otevřel, doslova jako rána do obličeje ho udeřil hutný odér a halas hostince. Než se odhodal vstoupit, přelétl zrakem krčmu a spatřil...

munchhuangmorales
20. 5. 2011 / 14:38:32 (před 13 roky)
off

..Číňana,ktorý sedel sám."Super,práve takého chlapa potrebujem,len či ma prvý dojem neklame" pomyslel si Troy(náš hrdina,str.385)."Ahoj môžem si prisadúť?"povedal Troy.No Číňan naňho ani nevrhol pohľad."Som Troy MCclure a možno by si mi mohol s niečim pomocť,určite by si dostal aj nejákú odmenu" rozprával Troy a sadol si oproti Číňanovi."Moje meno je Lu Bu(čínske priezviská sa uvádzajú ako prvé),čo potrebuješ?"spýtal sa Bu."Čo robí Číňan ako ty,tu?"spýtal sa Troy."Vyrastol som v Kantone,ale kvôli jednému kšeftu som odcestoval sem.Som majster v bojovom umení,ak potrebuješ ochráncu na cestu,rád ti pomôžem" odpovedal Bu....

马蒂纳 마티나 マルテイナ