Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahojte, potreboval by som pomôcť nájsť jeden seriál.
Veľa indícií bohužiaľ nemám, avšak viem, že je to animovaný seriál a na konci 1.série je chvíľku hraný.
- Na začiatku sa objavil jeden alebo viaceré postavy v miestnosti, nepamätali si takmer nič (ako ja).
- viem, že na konci série boli veľké slimáky, čiže by mohla byť aj 2.séria
- na konci série by sa to malo skončiť tak, že sa tie postavy prebrali v reálnom svete, keďže to bola akási šou.
- seriál bol natočený medzi 2018-2020 (myslím si)
Naozaj si pamätám (ako vidíte) veľmi málo. Dávam tomu malú nádej, že to niekto bude poznať.
Ak to bude niekto poznať resp. to nájde, tak vopred ďakujem.
Ak si nepamätáte meno postavy, je ťažké ju nájsť, keď chcem nájsť basketball stars na hranie, nepamätám si ani kúsok a musím sledovať každú zahŕňa jedno video. Veľa štastia
Pavol Bútora napsal(a):
Veľa indícií bohužiaľ nemám, avšak viem, že je to animovaný seriál a na konci 1.série je chvíľku hraný.
- Na začiatku sa objavil jeden alebo viaceré postavy v miestnosti, nepamätali si takmer nič (ako ja).
- na konci série by sa to malo skončiť tak, že sa tie postavy prebrali v reálnom svete, keďže to bola akási šou.
- seriál bol natočený medzi 2018-2020 (myslím si) blossom word game
Naozaj si pamätám (ako vidíte) veľmi málo. Dávam tomu malú nádej, že to niekto bude poznať.
"Final Space" je animovaný seriál, ktorý začína s hlavným hrdinom, Garym, ktorý sa ocitá v opustenej vesmírnej stanici. Stráca pamäť a získava rôzne vesmírne dobrodružstvá
Je to animovaný seriál, který měl premiéru v roce 2018. Na začátku první série hlavní postava, Gary, je ve vesmíru a nemá v paměti mnoho informací. V seriálu se objevují také velké slimáky. Na konci první série a na začátku druhé série se události odehrávají v reálném světě. Dave The Diver
Pavol Bútora napsal(a):
- seriál bol natočený medzi 2018-2020 (myslím si)
My Singing Monsters
mohol by to byť animovaný seriál s názvom „Final Space“.
Ahoj! Na základe toho, čo si napísal, mi to trochu pripomína seriál "The Hollow" z roku 2018, ktorý je animovaný a má podobný koncept. Postavy sa prebúdzajú v miestnosti, nič si nepamätajú, a na konci série zistia, že sú súčasťou akejsi simulácie alebo hry. Taktiež je tam mix animovaných a hraných scén. Skús sa na to pozrieť, možno pizza tower je to práve ten seriál, ktorý hľadáš!