Diskuzní fórum

Výzva 2023

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
9. 1. 2023 / 18:59:41 (před 96 týdny)
off
AdaW napsal(a):

Existuje nějaký způsob, jak bych si mohla vyfiltrovat třeba všechny seriály podle hry? Mrkla jsem na profil toho již zmíněného The Last of Us, kde jsem si všimla, že je tag "podle hry", nicméně kliknout na něj nejde, aby mi to ukázalo i další seriály se stejným tagem. :D

Když tady napíšeš do adresního řádku tagy, vyjede ti jednoduchej formulář, kam napíšeš 'podle hry' a vyhodí ti to seznam vyhovujících seriálů.

I have a cunning plan...
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 1. 2023 / 19:00:15
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
9. 1. 2023 / 19:08:58 (před 96 týdny)
on
AdaW napsal(a):

Existuje nějaký způsob, jak bych si mohla vyfiltrovat třeba všechny seriály podle hry? Mrkla jsem na profil toho již zmíněného The Last of Us, kde jsem si všimla, že je tag "podle hry", nicméně kliknout na něj nejde, aby mi to ukázalo i další seriály se stejným tagem. :D

Napsat do hledání podle hry.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
AdaW
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
9. 1. 2023 / 19:11:29 (před 96 týdny)
off
Lord Edmund Blackadder napsal(a):

Když tady napíšeš do adresního řádku tagy, vyjede ti jednoduchej formulář, kam napíšeš 'podle hry' a vyhodí ti to seznam vyhovujících seriálů.
Fruiko napsal(a):

Napsat do hledání podle hry.

Díky oběma! :)

lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
9. 1. 2023 / 19:38:08 (před 96 týdny)
off

Otázka pro ty, co viděli Hru o trůny a Rod draka, postava krále Viseryse Targaryena je ta samá jak ve Hře o trůny se stejným jménem, akorát v Rodu draka má napsané ještě král? Hrají to totiž jiní herci, ale jméno sedí a jelikož jsem neviděla ani jedno, tak se moc neorientuji časově, jak to je, jestli by to mohla být ta samá postava nebo ne. Díky za případně odpovědi.

Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
9. 1. 2023 / 19:45:06 (před 96 týdny)
off
lenochod6 napsal(a):

Otázka pro ty, co viděli Hru o trůny a Rod draka, postava krále Viseryse Targaryena je ta samá jak ve Hře o trůny se stejným jménem, akorát v Rodu draka má napsané ještě král? Hrají to totiž jiní herci, ale jméno sedí a jelikož jsem neviděla ani jedno, tak se moc neorientuji časově, jak to je, jestli by to mohla být ta samá postava nebo ne. Díky za případně odpovědi.

Není. House of the Dragon začíná 172 let před narozením Daenerys, a Viserys je tu první svého jména, zatímco v GoT je to Viserys III.

I have a cunning plan...
lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
9. 1. 2023 / 19:47:51 (před 96 týdny)
off
Lord Edmund Blackadder napsal(a):

Není. House of the Dragon začíná 172 let před narozením Daenerys, a Viserys je tu první svého jména, zatímco v GoT je to Viserys III.

Děkuji moc :)

arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
9. 1. 2023 / 20:26:08 (před 96 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

To druhé. Např. A Daughter Just Like You.

Dík, no letos to asi bude peklo jen vybrat. :-)

Eviik
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
9. 1. 2023 / 20:49:20 (před 96 týdny)
off

Je ok dát si tam i seriál od kterého sice člověk možná někdy v dětství náhodně viděl nějakou část epizody v televizi, nepamatuje si ho a rozhodně to nebyl pilot? (Nebo je to nesportovní a mám se spíše tlačit k rozšiřování si obzorů a tyhle "mezery ve vzdělání" si doplňovat bokem?)
Já jsem totiž vlastně nikdy neviděla The X Files. :D

AnnaAlžběta
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
9. 1. 2023 / 20:55:22 (před 96 týdny)
off
arthurcz napsal(a):

Dík, no letos to asi bude peklo jen vybrat. :-)

I když to vypadá náročně, nakonec se dá pár seriálů najít.
Třeba:
American Crime Story
American Horror Story
Emily in Paris
Alchemy of Souls
A Discovery of Witches
Legends of Tomorrow
Game of Thrones
Devil in Ohio
I Hate Suzie
Death in Paradise

možná i The Time Traveler's Wife, Far from Home, Agents of S.H.I.E.L.D nebo Big Little Lies

I am a psychologist, not a doctor!
Editováno: 1x | Naposledy: 9. 1. 2023 / 21:02:30
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
9. 1. 2023 / 21:11:26 (před 96 týdny)
off
AnnaAlžběta napsal(a):

I když to vypadá náročně, nakonec se dá pár seriálů najít.
Třeba: ....

Díky moc za tipy, hodně jsem z toho už viděl, ale minimálně Devil in Ohio vypadá zajímavě.