Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dá se za větší uviverzum považovat i FBI, Chicaga, Law & Order? (Případně NCIS a na něj nalepené seriály?) Ani za mák se mi nechce pouštět do těch navrhovaných.
AnnaAlžběta napsal(a):
I když to vypadá náročně, nakonec se dá pár seriálů najít.
Ještě třeba taky Až po uši :)
Litocha napsal(a):
Dá se za větší uviverzum považovat i FBI, Chicaga, Law & Order? (Případně NCIS a na něj nalepené seriály?) Ani za mák se mi nechce pouštět do těch navrhovaných.
Tam je to hodně diskutabilní. Pointa při vymýšlení byla, že to nejsou vyloženě spin-offy a pokračování, ale klidně úplně jiný příběh ze stejného světa. Každopádně to asi splňuje každý seriál, co má víc spin-offů. Akorát pak jsou 3 kategorie skoro stejné (spin-off, postava, universum). U postavy to bylo totiž zase myšleno tím, že nemusí jít nutně i o stejného herce, protože Sherlock to například splňuje ať se vyskytne v jakémkoliv seriálu podobě kohokoliv ne nutně v osobě Benedicta Cumberbatche.
Litocha napsal(a):
Ještě třeba taky Až po uši :)
Si myslím, že letos nejomezenější výběr má kategorie podle hry. To jsem trochu s vidinou blížícího se The Last of Us podcenil.
Tak som si poctivo ukladala seriály, ktoré chcem vidieť s tým, že pri seriálovej výzve sa mi to zíde a pozerám, že mi ani jeden do výzvy nesedí :) Tak si teda idem rozširovať obzory.
Předpokládám, že co se seriálu z většího universa týče, cokoli z článků Chronologie seriálů bude vyhovovat. Možná se konečně dostanu k BSG...
Fruiko napsal(a):
Si myslím, že letos nejomezenější výběr má kategorie podle hry. To jsem trochu s vidinou blížícího se The Last of Us podcenil.
Ono je jich celkem dost, jen tu nemají tagy. Pár jsem jich tam naházela, na anime mrknu jindy, protože je toho asi milion. xD
Zetha napsal(a):
Ono je jich celkem dost, jen tu nemají tagy. Pár jsem jich tam naházela, na anime mrknu jindy, protože je toho asi milion. xD
No z těch hraných to nebude žádná sláva. Jsem koukal na IMDb a v první 200 jsou všechno divný animáky většinou asijské výroby.
Mužete mi někdo prosím poradit co to znamená case of week?
HansNovy napsal(a):
Mužete mi někdo prosím poradit co to znamená case of week?
Já to pochopila tak, že to jsou všechny ty kriminálky, co řeší každou epizodu jiný případ. Asi by se tam daly nacpat i lékařské seriály, tam je to případ v zásadě taky.