Diskuzní fórum

Výzva 2023

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Kylare
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
3. 3. 2023 / 21:37:53 (před 88 týdny)
off

3. Pilot seriálu se schématem case of week – řekli byste, že sem spadají nesoutěžní seriály zaměřené na rekonstrukci/renovaci bytů a domů? Např. Instant Dream Home, Dream Home Makeover atd., co epizoda, to nově zrekonstruovaný dům? Bylo by to také case of the week? Nebo je třeba vybrat čistě krimi seriál?

Lord Edmund Blackadder
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
3. 3. 2023 / 22:07:33 (před 88 týdny)
off

K prezidentskému bodu - Je (prezident) John Sheridan v Babylonu 5 dostatečně hlavní postavou?
+Fruiko? Beru tě jako odborníka zrovna na tenhle seriál, takže - dalo by se The Americans použít k prezidentskému bodu? Poslední dobou velmi silně uvažuju, že se do toho pustím, tak jestli budu muset čekat na další body výzvy...

I have a cunning plan...
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 3. 2023 / 21:54:41
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
5. 3. 2023 / 22:27:17 (před 88 týdny)
off

Star Trek seriály jsou taky poměrně dost velké universum ne? ŽE bych se končně ukecala na Picarda...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Lord Edmund Blackadder
5. 3. 2023 / 22:51:54 (před 88 týdny)
off
andromache napsal(a):

Star Trek seriály jsou taky poměrně dost velké universum ne? ŽE bych se končně ukecala na Picarda...

Star Trek se prý uznává, mě by spíš zajímalo, jestli je chronologickej článek známka velkého universa... Já bych se dostal k BSG.

Fruiko napsal(a):

Star Trek určitě. Stargate a BSG mi už přijdou vyloženě malý. Walking Dead mi třeba taky přijde ještě malej, ale asi už by se dal uznat.

I když jak jsem našel, co k tomu psal, tak spíš to bude ST z šedesátek :D

I have a cunning plan...
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
5. 3. 2023 / 22:56:43 (před 88 týdny)
off

Lord Edmund Blackadder: Vidíš, úplně jsem zapomněla, že o tom Fruiko přece jenom psal :-). Bezva, tak tím tam toho Picarda můžu dát a zbavit se další kategorie :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Lord Edmund Blackadder
12. 3. 2023 / 19:16:05 (před 87 týdny)
off

Fruiko, připomínám se s dotazem ohledně prezidentského bodu a The Americans. Vyhovuje to kategorii, nebo není prezident dostatečně hlavní postavou?

I have a cunning plan...
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
12. 3. 2023 / 20:01:29 (před 87 týdny)
off
Lord Edmund Blackadder napsal(a):

Fruiko, připomínám se s dotazem ohledně prezidentského bodu a The Americans. Vyhovuje to kategorii, nebo není prezident dostatečně hlavní postavou?

Tam teda rozhodně není prezident hlavní postavou. :-)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Lord Edmund Blackadder
16. 3. 2023 / 19:28:32 (před 87 týdny)
off

Dá se do nelineárního bodu použít i antologie, nebo to musí být jeden ucelený příběh, který se jen nevypráví lineárně? Např. True Detective, Fargo, AHS...?

I have a cunning plan...
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
16. 3. 2023 / 21:14:21 (před 87 týdny)
off
Lord Edmund Blackadder napsal(a):

Dá se do nelineárního bodu použít i antologie, nebo to musí být jeden ucelený příběh, který se jen nevypráví lineárně? Např. True Detective, Fargo, AHS...?

Zrovna první série True Detective je vyprávěná nelineárně.

Ale jinak by to měl být ucelený nelineární příběh. Alespoň v té jedné sérii.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
tomdra
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
24. 3. 2023 / 13:59:10 (před 86 týdny)
off

Poradí někdo seriál v hlavní postavou s prezidentem? Díky