Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tomdra napsal(a):
Poradí někdo seriál v hlavní postavou s prezidentem? Díky
Mám lehké pochybnosti, že by Emily in Paris byl case of week seriál... :D, ale byl navržen na seznam, takže ti, kteří to viděli, je, nebo ne?
Dal jsem si do Case of the week - American Horror Stories, je to v pohodě i přesto, že zrovna pilot má dvě části?
Biskin napsal(a):
Dal jsem si do Case of the week - American Horror Stories, je to v pohodě i přesto, že zrovna pilot má dvě části?
Jo, to je v pohodě.
Poradí mi, prosím, někdo, jestli se do letošní výzvy do nějakého tématu hodí seriál Noční agent? Pořád mi vychází, že asi ne, ale třeba máte jiný náhled?
Ozo napsal(a):
Poradí mi, prosím, někdo, jestli se do letošní výzvy do nějakého tématu hodí seriál Noční agent? Pořád mi vychází, že asi ne, ale třeba máte jiný náhled?
Určitě prezidentský bod.
počítá se whoniverse jako větší universum, aneb lze přiřadit Doctor Who věci k výzvě číslo 10?
Dom_Domec napsal(a):
počítá se whoniverse jako větší universum, aneb lze přiřadit Doctor Who věci k výzvě číslo 10?
Jo, to se počítá.
Grey's Anatomy a přidružené seriály se jako větší universum počítá, nebo ne? Myslím, že Fruiko někde psal, že se to dá uznat, ovšem nemůžu to teď najít, tak se ujišťuju.
Nevíte někdo, jestli má Queen Charlotte voiceover? :)