Diskuzní fórum

Výzva 2023

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
15. 8. 2023 / 22:38:31 (před 65 týdny)
off
Lord Edmund Blackadder napsal(a):

Grey's Anatomy a přidružené seriály se jako větší universum počítá, nebo ne? Myslím, že Fruiko někde psal, že se to dá uznat, ovšem nemůžu to teď najít, tak se ujišťuju.

No, nevím, Fruiko se moc netvářil ani na Chicaga.

gavlalu
Běžný uživatel | Cool level: 8 | Kryton
18. 8. 2023 / 15:18:03 (před 65 týdny)
off

Spadá seriál Outlander do kategorie období 1914–1945. Zatím jsem ho neviděla, tak nevím jak moc se to v tomto čase odehrává. Děkuji

albatros05
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
2. 9. 2023 / 09:55:25 (před 62 týdny)
off
gavlalu napsal(a):

Spadá seriál Outlander do kategorie období 1914–1945. Zatím jsem ho neviděla, tak nevím jak moc se to v tomto čase odehrává. Děkuji

Časově spadá do jiných období. 18. století a 2. pol. 20. století.

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
5. 9. 2023 / 23:50:43 (před 62 týdny)
off

Takže mám totální lahůdku do kategorie "školní skříňka v pilotu"... Nejen že je tam školní skříňka, ona je v podstatě jednou z hlavních postav ;D Shelter

Lord Edmund Blackadder
6. 9. 2023 / 12:20:43 (před 62 týdny)
off

Dalo by se Continuum použít do počítačového bodu? Mám pocit, že jednou z hlavních rolí je tam hacker...

I have a cunning plan...
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
17. 9. 2023 / 13:50:32 (před 60 týdny)
off
Lord Edmund Blackadder napsal(a):

Dalo by se Continuum použít do počítačového bodu? Mám pocit, že jednou z hlavních rolí je tam hacker...

Já bych to uznal. Alex Sadler není až tak moc hacker, jako spíš programátor/vývojář/génius, ale to zadání neodporuje. Právě naopak :D

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 11. 2023 / 14:22:43 (před 54 týdny)
off

Tak, letošní seriálová výzva je hotová. Další rok, kdy jsem se bavila, trochu se zamýšlela co použít, protože občas nešlo zrovna o moc lehké téma. Přesto jsem díky tomu viděla i seriály, které bych donekonečna odkládala. Takže nejen za tu letošní, ale i ty v předchozích letech, vám chci moc poděkovat, že si s tím dáváte tolik práce. A rozhodně se těším na příští rok a další roky, kdy budou další výzvy. Nebo aspoň doufám, že s tím nepřestanete. Protože díky vám vidím seriály, které bych jenom odkládala, odkládala a odkládala. Takže by se dalo říci, neviděla nikdy. Poklona s potleskem. Jste ti nejlepší. <3

Janey T.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
1. 11. 2023 / 15:02:33 (před 54 týdny)
on
Janey T napsal(a):

Tak, letošní seriálová výzva je hotová. Další rok, kdy jsem se bavila, trochu se zamýšlela co použít, protože občas nešlo zrovna o moc lehké téma. Přesto jsem díky tomu viděla i seriály, které bych donekonečna odkládala. Takže nejen za tu letošní, ale i ty v předchozích letech, vám chci moc poděkovat, že si s tím dáváte tolik práce. A rozhodně se těším na příští rok a další roky, kdy budou další výzvy. Nebo aspoň doufám, že s tím nepřestanete. Protože díky vám vidím seriály, které bych jenom odkládala, odkládala a odkládala. Takže by se dalo říci, neviděla nikdy. Poklona s potleskem. Jste ti nejlepší. <3

Nápady na novu vítány, ať mám z čeho vybírat. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
1. 11. 2023 / 15:11:06 (před 54 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Budu přemýšlet a případně nějaké nápady pošlu. :D Ale fakt moc děkuju za ty výzvy :)

Janey T.
Lord Edmund Blackadder
1. 11. 2023 / 15:22:25 (před 54 týdny)
off
Fruiko napsal(a):

Ok, tak třeba:

*černobílý seriál
*seriál více než 30 let starý
*horor
*odehrávající se ve vesmíru
*seriál ze severské země (NO, DK, SE, FI, IS)
*hraný asijský seriál/africký seriál
*odehrávající se v 19. století/středověku/starověku
*z článků Seriálem kolem světa (buď v hlavní 7, nebo stačí jen zmínka v článku)
*z nějaké dekády
*ze země na jih od nás
*jehož název obsahuje roční období (Surviving Summer), ale aby jich zase bylo víc než 5 :D
*s plakátem laděným do nějaké barvy
*podle skutečné události
*který se objevil v seriálové abecedě (zatím jen 5, tak asi i v čestných zmínkách)
*který se objevil v SLDH
*který se objevil v NPL
...

I have a cunning plan...
Editováno: 7x | Naposledy: 30. 12. 2023 / 11:28:18