Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hledám název seriálu, který se myslím vysílal na Prima-cool ráno okolo 8-9 hodiny. Naposledy jsem ho viděla v květnu 2011. Mladá dívka měla pomáhat nevinným tím že vracela čas. Pracovala v městské pitevně ještě s jedním kolegou...
Kotatko-jana: Je to Tru Calling :) Skvělý seriál.
Český název "Volání mrtvých", taky jsem koukal :-)
A v nejlepším ho zrušili... :(
Přesně, i když bez Luca už to nějak nebylo ono :(
hledám serial :Tracker (TV seriál)
Akční / Sci-Fi / Drama / Romantický
Kanada, 2001, 60 min
Režie: William Fruet, René Bonnière, Bruce Pittman, David W… (více)
Hrají: Adrian Paul, Geraint Wyn Davies, Amy Price-Francis, Dean McDermott, Natalie Brown, Jennifer Baxter, Katheryn Winnick, Mike Realba, Christopher Redman, Myriam Sirois, Peter Mensah, Joanne Kelly, Lyriq Bent, Tara Spencer-Nairn, Rod Wilson, Phillip MacKenzie, Kristi Angus
někde je uváděn taky jako puvodní název Alien tracker bohužel se mi nedaří nic nejít ...možná hledám špatně a možná bych ho našla pod českým nazvem ale ten taky nevím .
Název máš, informace zjevně taky. Pokud hledáš samotný seriál, tak si tady na špatném místě. A mimochodem, nestojí to za to. Loni jsem tenhle seriál viděl a skoro jsem brečel že jsem utratil 10 euro za DVD. - Tady máš odkaz na obchod.
edit//: Jinak co jsem koukal, tak možná i celý seriál najdeš na YouTube.