Diskuzní fórum

Kobra 11

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

BlueTerka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
22. 1. 2008 / 12:07:26 (před 16 roky)
off

Když sem byla menší tak jsem se dívala na každej díl, ale teď se kouknu tak na pár dílu a stačí mi to. Jinak to byl docela dobrej seriál až na to kdy tam na chvíli dali toho chlapa a ženskou. To se mi vůbec nelíbilo.

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 1. 2008 / 14:15:51 (před 16 roky)
off
BlueTerka napsal(a):

Když sem byla menší tak jsem se dívala na každej díl, ale teď se kouknu tak na pár dílu a stačí mi to. Jinak to byl docela dobrej seriál až na to kdy tam na chvíli dali toho chlapa a ženskou. To se mi vůbec nelíbilo.

jo to je fakt, to uz bylo takove...
I když bylo pěkné divat se na celkem pěknou policajtku jak dělá hova.iny s autama, jako bouracky a pod.

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Janča
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
22. 1. 2008 / 14:37:33 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

to jo no. A nejvic bylo jak si režiser nechal postavit několik kilometru soukromé dálnice, to už jsem celkem nedával, tam už si mohl šrotovat auta jak se mu chtělo.

Tak měla jsme šanci na té dálnici být. A musím říct, že tímhle se fakt hecli a že to stavěli, docela s rozumem a dopředu věděli do čeho jdou... nehledě na tom, že tam si vážně můžou dopřát prasečinek s auty kolik se jim zlíbí ;))

konz
22. 1. 2008 / 14:57:56 (před 16 roky)
off
Janča napsal(a):

Tak měla jsme šanci na té dálnici být. A musím říct, že tímhle se fakt hecli a že to stavěli, docela s rozumem a dopředu věděli do čeho jdou... nehledě na tom, že tam si vážně můžou dopřát prasečinek s auty kolik se jim zlíbí ;))

tos tam jako byla při natáčeni seriálu??

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Janča
22. 1. 2008 / 15:01:00 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

tos tam jako byla při natáčeni seriálu??

No, dalo by se to tak říci :))

konz
22. 1. 2008 / 15:05:56 (před 16 roky)
off
Janča napsal(a):

jako že jsi hrála v některé epizodě? to jo...

konz
22. 1. 2008 / 15:06:14 (před 16 roky)
off
Janča napsal(a):

Janča
22. 1. 2008 / 15:13:26 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

No, zas az tak ne :D
Jenom jeden německý fanclub pořádá takové fanouškovské setkání..a jeden rok jsme byli na té dálnici, kde tam byla jízda kaskadérů, tak nás svezli..a pak další rok jsme byli jako komparzisté na jednom natáčení v obchodním domě. Ale nebyla to žádná role..beztak nás vystřihnou :D

konz
22. 1. 2008 / 16:12:12 (před 16 roky)
off
Janča napsal(a):

No, zas az tak ne :D
Jenom jeden německý fanclub pořádá takové fanouškovské setkání..a jeden rok jsme byli na té dálnici, kde tam byla jízda kaskadérů, tak nás svezli..a pak další rok jsme byli jako komparzisté na jednom natáčení v obchodním domě. Ale nebyla to žádná role..beztak nás vystřihnou :D

aha:D

Verik
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
6. 2. 2008 / 21:56:57 (před 16 roky)
off

Tak tohle je taky skoro nekonečný seriál. Vždycky sem se v každém filmu "těšila" na to až Semir a jeden z jeho parťáků poběží a za nimi vybuchne auto. Bylo to snad v každém díle.

Všechno je na osudu. By Verik :)