Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Verik napsal(a):
Tak tohle je taky skoro nekonečný seriál. Vždycky sem se v každém filmu "těšila" na to až Semir a jeden z jeho parťáků poběží a za nimi vybuchne auto. Bylo to snad v každém díle.
ja myslim, ze bez "snad"...
uvod: honicka
stat:
a)nalezeni problemu
b)reseni problemu
c)vyreseni problemu
zaver: bez ohledu na okolnosti velka honicka s vybuchem
Pavlus napsal(a):
ja myslim, ze bez "snad"...
uvod: honicka
stat:
a)nalezeni problemu
b)reseni problemu
c)vyreseni problemu
zaver: bez ohledu na okolnosti velka honicka s vybuchem
Zapoměla jsi na letící auta po nájezdu na naprosto uvěřitelný a náhodný skokánek...
Logan napsal(a):
Zapoměla jsi na letící auta po nájezdu na naprosto uvěřitelný a náhodný skokánek...
teeda, to nechapu, jak jsem na tohle mohla zapomenout... jo, tohle tesne pred tim vybuchem...
Pavlus napsal(a):
teeda, to nechapu, jak jsem na tohle mohla zapomenout... jo, tohle tesne pred tim vybuchem...
a zajímavé taky bylo, že i když se nějaké auto převrátilo snad tisíckrát a dopadlo na silnici tak tvrdě, že z něj byla skoro placka, tak se těm zlodějům, vrahům atd. buď podařilo záhadně zmizet, nebo to nepřežili, ale Semir, Tom atd. jen vylezli z auta, řekli že to nic není a byl klid. Asi nesmrtelní superhrdinové.
Verik napsal(a):
a zajímavé taky bylo, že i když se nějaké auto převrátilo snad tisíckrát a dopadlo na silnici tak tvrdě, že z něj byla skoro placka, tak se těm zlodějům, vrahům atd. buď podařilo záhadně zmizet, nebo to nepřežili, ale Semir, Tom atd. jen vylezli z auta, řekli že to nic není a byl klid. Asi nesmrtelní superhrdinové.
jo, tohle jsem obdivovala nejvic... a jeste zpomalene zabery...
Pavlus napsal(a):
jo, tohle jsem obdivovala nejvic... a jeste zpomalene zabery...
jojo bez těch by se to asi taky neobešlo.
Verik napsal(a):
jojo bez těch by se to asi taky neobešlo.
a hlavne by to bylo tak o polovinu kratsi...
Pavlus napsal(a):
a hlavne by to bylo tak o polovinu kratsi...
a možná by mě to i víc bavilo. no kdybych se na natačeni tohohle serialu vrhla já, tak bych tam asi nerozflákala tolik aut. Sem četla někde kolik aut už tam zničili a docela sem na to zírala no.
Verik napsal(a):
a možná by mě to i víc bavilo. no kdybych se na natačeni tohohle serialu vrhla já, tak bych tam asi nerozflákala tolik aut. Sem četla někde kolik aut už tam zničili a docela sem na to zírala no.
ano je to plytvani :)
sem to videla jenom sem tam a divala jsem se, abych si overila, jestli se v serialu objevi vsechny ty predchozi veci... :D a pak se tomu smeju, jak jsou hloupi :D
Pavlus napsal(a):
ano je to plytvani :)
sem to videla jenom sem tam a divala jsem se, abych si overila, jestli se v serialu objevi vsechny ty predchozi veci... :D a pak se tomu smeju, jak jsou hloupi :D
Jj. Kdyby raději vymysleli něco normálního. Ale já nějak skoro všechny ty německé seriály moc nemusím.