Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Verik napsal(a):
Jj. Kdyby raději vymysleli něco normálního. Ale já nějak skoro všechny ty německé seriály moc nemusím.
To ale není nic divného, naopak, je to známka normality...
Logan napsal(a):
To ale není nic divného, naopak, je to známka normality...
tak dobře teda. asi na tom něco bude.
Verik napsal(a):
tak dobře teda. asi na tom něco bude.
Věř mi...
Logan napsal(a):
Věř mi...
Ano věřím. A navíc už vůbec nevím co k tomu dodat.
Verik napsal(a):
a možná by mě to i víc bavilo. no kdybych se na natačeni tohohle serialu vrhla já, tak bych tam asi nerozflákala tolik aut. Sem četla někde kolik aut už tam zničili a docela sem na to zírala no.
Mysdlím že jich už zlikvidovali něco k 1000 kusů,ale je zas pravda že je berou ze šroťáku. Ale jinak s Váma souhlasím...
BlueTerka napsal(a):
Tak jak se těšíte na novou řadu?
Já teda z toho nejsem moc nadšená...vždyť je ten seriál stále o tom samém-honí lumpa chytí ho, rozbijou přitom 5 aut a nakonec všechno dopadne dobře!
Abby napsal(a):
Já teda z toho nejsem moc nadšená...vždyť je ten seriál stále o tom samém-honí lumpa chytí ho, rozbijou přitom 5 aut a nakonec všechno dopadne dobře!
tak k tomu ti můžu dát výbornou radu :o)) Tak se na to nedívej ;o)))
Abby napsal(a):
+ Semir vyleze z auta, který právěš rozmlatil, má na puse jenom jeden "sexy" škrábanec a oblek jako z čistírny :) Fakt "super":(
Venda K:) napsal(a):
+ Semir vyleze z auta, který právěš rozmlatil, má na puse jenom jeden "sexy" škrábanec a oblek jako z čistírny :) Fakt "super":(
tak aspoň jde vidět jak jsou ty auta už bezpečné:-)