Diskuzní fórum

Kobra 11

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Terezinka
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
28. 2. 2009 / 18:37:10 (před 15 roky)
off

Můj nej seriál je to superní seriál Kobra11 mě furt baví i opakování dílů které vysílají na nově každý všední den po 14:00 no prostě super

Každý člověk může být úžasný, protože každý může něčím sloužit. Ke službě člověk nepotřebuje univerzitní titul, nemusí ani zvládat shodu podmětu s přísudkem. Jediné co potřebuje, je laskavé srdce.
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
4. 1. 2011 / 22:26:04 (před 13 roky)
off

Podle mě byli nejlepší Simír a Tom, ti jeho nový parťáci byli dost slabý. Jinak seriál jako takoví je víceméně oddechová záležitost která se nedá brát moc vážně, což je někdy potřeba.

spike
Monna
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
13. 7. 2012 / 23:19:23 (před 12 roky)
off

Sledujete teď nové díly? Já jsem měla Kobru moc ráda, ale teď už mi to nepřijde ono... Ráda se na ně z nostalgie dívám, ale něco mi tam prostě už chybí, nevím...

Heimdal
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
14. 7. 2012 / 00:18:29 (před 12 roky)
off
spike napsal(a):

Podle mě byli nejlepší Simír a Tom, ti jeho nový parťáci byli dost slabý. Jinak seriál jako takoví je víceméně oddechová záležitost která se nedá brát moc vážně, což je někdy potřeba.

Naprosto souhlasím Simir a Tom byly ta nejlepší dvojka potom už to začalo dost upadat ....

lopata.fanda
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
1. 9. 2012 / 13:52:11 (před 12 roky)
off

Abych pravdu řekl, tak Kobra 11 jde už mimo mě. Starý díly byly super, ale ty nový jsou už přehraná patlanina. To že se v jedný epizodě kopírovali Přepadení 13. okrsku - To bych přežil, ale to že dalniční policie chytá teroristy kšeftující s atomovejma zbraněma je na mě už fakt moc.

Slunce v duši!
VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
1. 9. 2012 / 19:22:16 (před 12 roky)
off

Tak souhlasím, že Kobra není co bývala, ale z mého pohledu to není ke škodě, prostě seriál jde s dobou a tudíž nynější humornější pojetí se mi líbí ;-)

Sheerwood
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
3. 5. 2013 / 23:26:44 (před 11 roky)
off

Zkrátka a dobře nám kvalita Kobry prostě kulminovala.Už je jenom stínem toho,čím byla.

Remember, remember, the Fifth of November / Gunpowder treason and plot / I see no reason why gunpowder treason / Should ever be forgot.