Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Můj nej seriál je to superní seriál Kobra11 mě furt baví i opakování dílů které vysílají na nově každý všední den po 14:00 no prostě super
Podle mě byli nejlepší Simír a Tom, ti jeho nový parťáci byli dost slabý. Jinak seriál jako takoví je víceméně oddechová záležitost která se nedá brát moc vážně, což je někdy potřeba.
Sledujete teď nové díly? Já jsem měla Kobru moc ráda, ale teď už mi to nepřijde ono... Ráda se na ně z nostalgie dívám, ale něco mi tam prostě už chybí, nevím...
spike napsal(a):
Podle mě byli nejlepší Simír a Tom, ti jeho nový parťáci byli dost slabý. Jinak seriál jako takoví je víceméně oddechová záležitost která se nedá brát moc vážně, což je někdy potřeba.
Naprosto souhlasím Simir a Tom byly ta nejlepší dvojka potom už to začalo dost upadat ....
Abych pravdu řekl, tak Kobra 11 jde už mimo mě. Starý díly byly super, ale ty nový jsou už přehraná patlanina. To že se v jedný epizodě kopírovali Přepadení 13. okrsku - To bych přežil, ale to že dalniční policie chytá teroristy kšeftující s atomovejma zbraněma je na mě už fakt moc.
Tak souhlasím, že Kobra není co bývala, ale z mého pohledu to není ke škodě, prostě seriál jde s dobou a tudíž nynější humornější pojetí se mi líbí ;-)
Zkrátka a dobře nám kvalita Kobry prostě kulminovala.Už je jenom stínem toho,čím byla.