Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
to je taky fakt. Myslím že budu muset sehnat celý plán klávesnice. Protože se mi rozsypala a já mam nějak zpřeházená písmena...
Jí zahoď, to nemá smysl...
Logan napsal(a):
Jí zahoď, to nemá smysl...
po čase. Teď stahuju plánek klávesnice jestli mám všechny tlačítk adobře...:D jsem zvědavej co mi to ukáže..
konz napsal(a):
po čase. Teď stahuju plánek klávesnice jestli mám všechny tlačítk adobře...:D jsem zvědavej co mi to ukáže..
Že máš klávesnici zahodit, že to nemá smysl...
Logan napsal(a):
Že máš klávesnici zahodit, že to nemá smysl...
uvidím. ale jak to udělám tak mi bude chybět že do te nové nebudu moct tolik mlátit. V téhle všechno chrastí. prostě sranda...
konz napsal(a):
uvidím. ale jak to udělám tak mi bude chybět že do te nové nebudu moct tolik mlátit. V téhle všechno chrastí. prostě sranda...
Jo a já chudák abych pracně luštil, co napíšeš...
Logan napsal(a):
Jo a já chudák abych pracně luštil, co napíšeš...
no však to je účel...
hmm teď jsme se díval a mám asi tak 5 nebo 6 tlačítek úplně mimo a dalších nevím kolik skoro ani nefunguje. Musím do nich mlátit a většinou tam skočí i nějaká kravina...
konz napsal(a):
no však to je účel...
hmm teď jsme se díval a mám asi tak 5 nebo 6 tlačítek úplně mimo a dalších nevím kolik skoro ani nefunguje. Musím do nich mlátit a většinou tam skočí i nějaká kravina...
Až si koupíš novou, tak na ní stejně nebudeš umět psát...
Logan napsal(a):
Až si koupíš novou, tak na ní stejně nebudeš umět psát...
to je taky jeden z důvodů proč se mi do toho nechce...
konz napsal(a):
to je taky jeden z důvodů proč se mi do toho nechce...
A až ti přestane psát úplně, tak jen budeš smutně koukat, jak si ostatní píšou...
Logan napsal(a):
A až ti přestane psát úplně, tak jen budeš smutně koukat, jak si ostatní píšou...
no to ne. To už budu mít koupenou novou a až tahle odejde tak je jen vyměním a budu pokračovat...