Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
jsi mu udělal bu bu bu co? :-) A co na tebe říkají rodiče od Pavlusky? Nečekáš třeba někde v psí boudě jak jdete na návštěvu?:D
Prozatím mě ještě neviděli, to mě ještě čeká... :-D
Logan napsal(a):
Prozatím mě ještě neviděli, to mě ještě čeká... :-D
Tak to už je teď lituju...:D:D Chudáci...
konz napsal(a):
Tak to už je teď lituju...:D:D Chudáci...
Co ty víš. Jestli chtějí od budoucího ženicha, aby jejich dceru miloval, tak se mnou budou spokojeni...
Logan napsal(a):
Co ty víš. Jestli chtějí od budoucího ženicha, aby jejich dceru miloval, tak se mnou budou spokojeni...
to jo, ale nechcu si představit vaše budoucí manželské hádky. Dostaneš nerv a vyrveš záchod ze zdi a prohodíš ho k sousedům přes tři pokoje....
Ty víš jaký to je chlustnout do čaje a doufat že to někdo vypije. (parodie na píseň Jaký to je)
Zaplman napsal(a):
Ty víš jaký to je chlustnout do čaje a doufat že to někdo vypije. (parodie na píseň Jaký to je)
jo někomu jsem to myslím udělal když jsme něco slavili...
konz napsal(a):
to jo, ale nechcu si představit vaše budoucí manželské hádky. Dostaneš nerv a vyrveš záchod ze zdi a prohodíš ho k sousedům přes tři pokoje....
Ne, omluvím se, že jsem na ni zvýšil hlas a uznám, že má pravdu...
Logan napsal(a):
Ne, omluvím se, že jsem na ni zvýšil hlas a uznám, že má pravdu...
to jo. já čekal že ty takovej vlk a budeš v klidu jo? no myslím že pak půjdeš ven a venku roztrháš asi 30 lidí co?
konz napsal(a):
to jo. já čekal že ty takovej vlk a budeš v klidu jo? no myslím že pak půjdeš ven a venku roztrháš asi 30 lidí co?
Já jsem hlavně hrozně zamilovanej vlk. A o tom, co budu dělat venku nepochybuj...
Logan napsal(a):
Já jsem hlavně hrozně zamilovanej vlk. A o tom, co budu dělat venku nepochybuj...
:D hned mi to bylo jasné... Ale ne, já vam to přeju...