Diskuzní fórum

Všehovšudy

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
5. 4. 2008 / 15:17:44 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jsi mu udělal bu bu bu co? :-) A co na tebe říkají rodiče od Pavlusky? Nečekáš třeba někde v psí boudě jak jdete na návštěvu?:D

Prozatím mě ještě neviděli, to mě ještě čeká... :-D

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
5. 4. 2008 / 15:18:20 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Prozatím mě ještě neviděli, to mě ještě čeká... :-D

Tak to už je teď lituju...:D:D Chudáci...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
5. 4. 2008 / 15:19:13 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Tak to už je teď lituju...:D:D Chudáci...

Co ty víš. Jestli chtějí od budoucího ženicha, aby jejich dceru miloval, tak se mnou budou spokojeni...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
5. 4. 2008 / 15:20:50 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Co ty víš. Jestli chtějí od budoucího ženicha, aby jejich dceru miloval, tak se mnou budou spokojeni...

to jo, ale nechcu si představit vaše budoucí manželské hádky. Dostaneš nerv a vyrveš záchod ze zdi a prohodíš ho k sousedům přes tři pokoje....

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Zaplman
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 4 | Vince Masuka
5. 4. 2008 / 15:21:07 (před 16 roky)
off

Ty víš jaký to je chlustnout do čaje a doufat že to někdo vypije. (parodie na píseň Jaký to je)

Super velký příznivec seriálů
konz
5. 4. 2008 / 15:22:12 (před 16 roky)
off
Zaplman napsal(a):

Ty víš jaký to je chlustnout do čaje a doufat že to někdo vypije. (parodie na píseň Jaký to je)

jo někomu jsem to myslím udělal když jsme něco slavili...

Logan
5. 4. 2008 / 15:23:40 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

to jo, ale nechcu si představit vaše budoucí manželské hádky. Dostaneš nerv a vyrveš záchod ze zdi a prohodíš ho k sousedům přes tři pokoje....

Ne, omluvím se, že jsem na ni zvýšil hlas a uznám, že má pravdu...

konz
5. 4. 2008 / 15:24:47 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ne, omluvím se, že jsem na ni zvýšil hlas a uznám, že má pravdu...

to jo. já čekal že ty takovej vlk a budeš v klidu jo? no myslím že pak půjdeš ven a venku roztrháš asi 30 lidí co?

Logan
5. 4. 2008 / 15:26:02 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

to jo. já čekal že ty takovej vlk a budeš v klidu jo? no myslím že pak půjdeš ven a venku roztrháš asi 30 lidí co?

Já jsem hlavně hrozně zamilovanej vlk. A o tom, co budu dělat venku nepochybuj...

konz
5. 4. 2008 / 15:27:09 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já jsem hlavně hrozně zamilovanej vlk. A o tom, co budu dělat venku nepochybuj...

:D hned mi to bylo jasné... Ale ne, já vam to přeju...