Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Person napsal(a):
Kvapne z toho aj mne?
proč? Já o tobě nic nevím a ani nevím že by jsi něco pro mě udělal. Loganovi něco dlužím tak mu to splatím...
konz napsal(a):
proč? Já o tobě nic nevím a ani nevím že by jsi něco pro mě udělal. Loganovi něco dlužím tak mu to splatím...
to víš , tak to tu chodí...
konz napsal(a):
Mám vysoké IQ. Génius by sa ti mohol hodiť pri lúpeži.
Person napsal(a):
Mám vysoké IQ. Génius by sa ti mohol hodiť pri lúpeži.
nepotřebuju. Ale můžu si tě proklepnout:
Banka. Moderní laserové zabezpečení. Sejf Vertinkt 6000. 18 strážců. sejf je 89,25 metrů od hlavních dveří. Dveře jsou ocelove s titanovými slitinami, zapoštěné 50 mm do zdi. Sejf je chráněn nejmodernějšími vychytávky tj: Zapouštěný 90mm z každé strany do betonu. Sejf se otevře 3 speciálními klíčemi které mají 3 různí lidé, kteří jsou s polu jen když otevírají sejf. Jeden musí přiložit oko k čtečce, druhý musí přiložit obě ruky a třetí levou ruku a pravé oko. Než se dostaneš do budovy (pokud nejdeš uložit peníze do banky) tak se musíš identifikovat služební kartou. Ventilace je zabezpečená laserovými čidly které se spustí při sebe menším přerušení.
No tak jestli víš jak se tam dostat tak dej vědět...
konz napsal(a):
Jestli chce někdo vykrást banku tak na to jsme celkem expert. Ještě mě ani jednou nechytli ( tak když umím lítat a jejich obyčejné kulky mi nic neudělají) a bank jsem udělal ani nevím kolik...
No jo no, umět lítat bych chtěl taky...
Logan napsal(a):
No jo no, umět lítat bych chtěl taky...
však to zkus z okna. Chvilku poletíš a jestli máš regenerační schopnosti tak se uzdravíš:-)
konz napsal(a):
však to zkus z okna. Chvilku poletíš a jestli máš regenerační schopnosti tak se uzdravíš:-)
To jo, ale ta bolest... Já sice něco vydržím, ale zlomené kotníky za to nestojí...
Nazdar chlape! Kde jsi se toulal?
Logan napsal(a):
To jo, ale ta bolest... Já sice něco vydržím, ale zlomené kotníky za to nestojí...
Nazdar chlape! Kde jsi se toulal?
tak to máš dost blbé...
Já jsem byl i s přítelkyní na chatě na celý víkend. Jako že jsme si to užívali jak jen jsme mohli...
konz napsal(a):
tak to máš dost blbé...
Já jsem byl i s přítelkyní na chatě na celý víkend. Jako že jsme si to užívali jak jen jsme mohli...
No jo no, ale zase moje schopnosti...
Tak to jsme dva, akorát já nebyl na chatě s tvojí přítelkyní...
Logan napsal(a):
No jo no, ale zase moje schopnosti...
Tak to jsme dva, akorát já nebyl na chatě s tvojí přítelkyní...
Jinak ty tvoje schopnosti, k čemu jsou? když se ti zlomí kotníka neuzdraví?:D
bych ti radil. Jinak by propukla válka mezi Vámi Vlkodlaki a námi Upíry...