Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tak jak to vypadá , pohli ste s tím?
Person napsal(a):
Pochybujem, že by si ťa nevšimla ani jedna kamera. Ďalej pochybujem, že zložíš 18 strážcov bez prebíjania (počas ktorého by si bol na rešeto). Musel by si každému trafiť hlavu (oni sú bez prilby?). Smtex na oceľovo-titánový sejf? Nebuď smiešny. Asi nepozeráš Brainiac. A kradnúť peniaze, tak to ma skutočne nepotrebuješ. Peňažná hodnota sa nezvýši. Zlata bude čoraz menej.
asi nevíš že já jsem na půl upír a na půl lykan. tak že do mě strážci můžou střílet jak chcou a nic mineudělají. že mě uvidí nějaká kamera mi žíly netrhá. a když přijedou benga - uletím...bohužel tak to je
konz napsal(a):
asi nevíš že já jsem na půl upír a na půl lykan. tak že do mě strážci můžou střílet jak chcou a nic mineudělají. že mě uvidí nějaká kamera mi žíly netrhá. a když přijedou benga - uletím...bohužel tak to je
Tvorů, jako jsi, ty jsem už zažil několik. Všichni, kteří se s prokletím nenarodili, končili stejně. Opojeni mocí věřili ve svoji nezranitelnost, nesmrtelnost a dopadlo to vždycky stejně. Jejich smrtí...
Logan napsal(a):
Tvorů, jako jsi, ty jsem už zažil několik. Všichni, kteří se s prokletím nenarodili, končili stejně. Opojeni mocí věřili ve svoji nezranitelnost, nesmrtelnost a dopadlo to vždycky stejně. Jejich smrtí...
bohužel smůla je že já jsme se stím už narodil. jako že jsme upír, a pak mě kousnul nějakej nakaženej lykan a už se ze mě stalo to co jsem. já se narodil roku 1295.
konz napsal(a):
bohužel smůla je že já jsme se stím už narodil. jako že jsme upír, a pak mě kousnul nějakej nakaženej lykan a už se ze mě stalo to co jsem. já se narodil roku 1295.
Vlkodlak nemůže kousnout upíra za účelem přeměny a i kdyby to šlo, nemělo by to účinek. Upír je totiž mrtvý, zatímco vlkodlak ne. Moc koukáš na americké filmy...
Logan napsal(a):
Vlkodlak nemůže kousnout upíra za účelem přeměny a i kdyby to šlo, nemělo by to účinek. Upír je totiž mrtvý, zatímco vlkodlak ne. Moc koukáš na americké filmy...
tak se mi to stalo. On byl nějaký divný, nějak slintal, kulhal a nějak svítil.
jo jinak gratuluju k nnovému titulu:MASKOTe:D
konz napsal(a):
tak se mi to stalo. On byl nějaký divný, nějak slintal, kulhal a nějak svítil.
jo jinak gratuluju k nnovému titulu:MASKOTe:D
Děkuji, obávám se ale, že tohle je už diagnóza...
Logan napsal(a):
Děkuji, obávám se ale, že tohle je už diagnóza...
no jo no. bohužel je to tak...
184268 napsal(a):
koukám tady to stojí též...
Všechny místnosti nemusí jet naplno...